Παιχνιδια

Πάρκο με Ακρίβεια

παιχνίδι της πάρκινγκ

Πάρκο με Ακρίβεια

Πάρκο με Ακρίβεια Βαθμολογία: 7/10

Πάρκο με Ακρίβεια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είστε ένας ικανός οδηγός επικεντρώνεται στην ακρίβεια στάθμευσης; Ή απλά ένας αρχάριος που μόλις και μετά βίας ξέρει πώς να οδηγεί; Αν νομίζετε ότι είναι μεγάλη στο χειρισμό κάθε αυτοκινήτου, δοκιμάστε αυτό το νέο συναρπαστικό παιχνίδι πάρκινγκ και δείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τη διασκέδαση με ορισμένες δύσκολες αποστολές. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να μετακινήσετε το αυτοκίνητο, και να παρακολουθήσουν ότι το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου που αντιμετωπίζει η λέξη "ΕΜΠΡΟΣ", γραμμένη στη θέση στάθμευσης, και ότι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι στη λέξη "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ". Προσέξτε να μην φρενάρει το αυτοκίνητο σας, και να παρκάρετε στο λιγότερο δυνατό χρόνο!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8044 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2813 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 62 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8044 φορές
Πάρκο με Ακρίβεια

Ο χώρος στάθμευσης είναι η πράξη του να σταματήσει ένα όχημα και αφήνοντας αχρησιμοποίητο για περισσότερο από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Χώρος στάθμευσης στη μία ή και στις δύο πλευρές του δρόμου συνήθως επιτρέπεται, αν και συχνά με περιορισμούς και δεν είναι πάντα η ίδια ανάλογα με τη χώρα. Χώρος στάθμευσης, όπως γκαράζ, έχουν κατασκευαστεί σε συνδυασμό με τα περισσότερα κτίρια να διευκολύνουν την έλευση και τη μετάβαση των χρηστών κτίρια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πάρκο με Ακρίβεια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πάρκινγκ flash παιχνίδι που ονομάζεται Πάρκο με Ακρίβεια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πάρκο με Ακρίβεια σε Griego και σχετίζεται με πάρκινγκ. Νέο παιχνίδι μας Πάρκο με Ακρίβεια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πάρκινγκ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πάρκο με Ακρίβεια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάρκο με Ακρίβεια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πάρκινγκ πιο έπαιξαν παιχνίδια

3D BMW στάθμευσης παιχνίδι ►

3d bmw στάθμευσης

5
5 από τα 10 - 1610 ψήφους
Έπαιξε
20846
φορές

Ένα δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, όπου μπορείτε να παρκάρετε ένα γκρι BMW, με ένα πλήρως 3D περ&# ...

Υπηρεσία χώρου Πάρκο παιχνίδι ►

Υπηρεσία χώρου Πάρκο

5
5 από τα 10 - 708 ψήφους
Έπαιξε
14475
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι είστε το πάρκο με υπηρεσία βαλέ, οι πελάτες σας είναι μοναδικές έτσι πρέπει να & ...