Παιχνιδια

φέρουν πιγκουΐνους

παιχνίδι της πιγκουΐνους

φέρουν πιγκουΐνους

φέρουν πιγκουΐνους Βαθμολογία: 6/10

φέρουν πιγκουΐνους παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένα πιγκουίνο που πρέπει να φθάσουν τα 120 μέτρα και στη συνέχεια άλμα μόνο που μπορεί να πετάξει υψηλότερα. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πιγκουίνο από τις τρεις που βρίσκονται στο μπλοκ πάγου. Κάντε κλικ με το ποντίκι για να κάνει το άλμα πιγκουίνος και όταν ο πιγκουίνος διατηρείται στον αέρα, θα πρέπει να κάνετε κλικ γρήγορα σε αυτό, γιατί αν πατήσετε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, το ζώο πέφτει. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να πάρει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παραμείνει στον αέρα μέσω κλικ. Γνωρίζατε ότι οι πιγκουίνοι δεν μπορεί πραγματικά να πετάξει;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18641 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1096 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1048 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18641 φορές
φέρουν πιγκουΐνους

πιγκουΐνους παιχνίδι στο οποίο έχετε να επιλέξετε ένα από τα τρία πουλιά εκεί επιπλέουν σε ένα παγόβουνο στο νερό της Αρκτικής. Όταν κάνετε κλικ με το ποντίκι στο πουλί, αυτό το άλμα όσο πιο ψηλά γίνεται, όταν σταματά την ανοδική κλικ με το ποντίκι πολύ γρήγορα στο σώμα του ζώου για να συμβαδίσει και να μην πέσει. Μπορείτε να κερδίσει το παιχνίδι, αν έχετε κρατήσει το ζώο, όπως πολλές φορές είναι δυνατόν στον αέρα. Είναι ένα απλό αλλά πολύ εθιστικό παιχνίδι, μπορείτε να πάτε χτυπώντας τον εαυτό σας κάθε φορά. Τα ζώα είναι διασκέδαση και αυτά τα πουλιά περισσότερο. Παρά το γεγονός ότι φέρουν είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται φέρουν πιγκουΐνους για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πιγκουΐνους flash παιχνίδι που ονομάζεται φέρουν πιγκουΐνους. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται φέρουν πιγκουΐνους σε Griego και σχετίζεται με πιγκουΐνους. Νέο παιχνίδι μας φέρουν πιγκουΐνους είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πιγκουΐνους μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται φέρουν πιγκουΐνους ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φέρουν πιγκουΐνους
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πιγκουΐνους πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πιγκουίνοι με ήχο παιχνίδι ►

Πιγκουίνοι με ήχο

4
4 από τα 10 - 490 ψήφους
Έπαιξε
16530
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να επαναλάβετε την ακολουθία των φώτα και ήχους. Για αυτό, κάνετε κλι ...