Παιχνιδια

Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες

παιχνίδι της πλατφόρμα

Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες

Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες Βαθμολογία: 7/10

Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι πλατφόρμας με το ύφος του αρχικού Nintendo Γκέιμ-μπόυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτό το παιχνίδι είναι να μετακινήσετε το χαρακτήρα με τα βέλη για να φέρει το τέλος του επιπέδου, ​​αποφεύγοντας τα εμπόδια. Αυτό το παιχνίδι έχει ρετρό στυλ, με pixel και πτυχή της αρχικής Γκέιμ-μπόυ. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα στα άλματα, μετρώντας τις αποστάσεις για να ξεκινήσετε αμέσως στο σύνθημα, όταν τα εμπόδια, όπως οι λεπίδες προσπαθείτε να σταματήσετε την εκ των προτέρων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6067 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3378 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 6 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6067 φορές
Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες

Αυτό το παιχνίδι φλας με βάση το σχεδιασμό του Nintendo Γκέιμ-μπόυ, η οποία ήταν μια σειρά από φορητές κονσόλες που θριάμβευσε στην δεκαετία του 90, δεδομένου ότι η πρώτη κονσόλα ξεκίνησε το 1989.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πλατφόρμα flash παιχνίδι που ονομάζεται Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες σε Griego και σχετίζεται με πλατφόρμα. Νέο παιχνίδι μας Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Γκέιμ-μπόυ πλατφόρμες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πλατφόρμα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Η επίτευξη του στόχου παιχνίδι ►

Η επίτευξη του στόχου

5
5 από τα 10 - 256 ψήφους
Έπαιξε
10372
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι πλατφορμών, πρέπει να πάρετε ότι μια μπάλα μπάσκετ φτάνει στο στόχο δεν την μπ&# ...