Παιχνιδια

Κάντε μια Puzzle Pucca

παιχνίδι της Pucca

Κάντε μια Puzzle Pucca

Κάντε μια Puzzle Pucca Βαθμολογία: 6/10

Κάντε μια Puzzle Pucca παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όπως Pucca; Συμπονετικός φίλος μας, του οποίου ο καλύτερος φίλος είναι ένα ninja που ονομάζεται Garu θέλει να συνθέσετε την εικόνα σας και πάλι. Για να ολοκληρώσει το παζλ, τα κομμάτια πρέπει να κάνετε κλικ (με το ποντίκι) και σύρετε (με την κίνηση του ποντικιού) για να ταιριάζουν μεταξύ τους για να σχηματίσουν την εικόνα. Pucca είναι ένας χαρακτήρας στη σειρά κινουμένων σχεδίων με το ίδιο όνομα που δημιουργήθηκε στην Κορέα και ήταν μια επιτυχία σε κάθε χώρα του κόσμου. Τοποθετήστε όλα τα κομμάτια του παζλ για να ολοκληρωθεί η εικόνα και να έχει χρόνο διασκέδαση. Η σειρά προβλήθηκε στην Disney XD και επίσης γνωστή σήμερα ως Pucca της Disney.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13027 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1571 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 688 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13027 φορές
Κάντε μια Puzzle Pucca

Pucca δημιουργήθηκε ως μια σειρά κινουμένων σχεδίων από τον υπολογιστή για να είναι σε απευθείας σύνδεση μόνο στην Κορέα, έγινε πολύ δημοφιλής και είχε μια σειρά κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση που δημιουργήθηκε στον Καναδά. Είναι 10 και είναι χαρούμενος και εξωστρεφής, η αγάπη Garu, ένα ninja. Pucca έχει υπερφυσική δύναμη και μπορεί να παίξει την κιθάρα. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, ένα από τα πιο αγαπημένα και εκτιμάται από τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλά merchandising αυτού του χαρακτήρα, όπως σακίδια, μπλούζες, μπρελόκ, στυλό, παπούτσια, ρολόγια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μακιγιάζ, κλπ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε μια Puzzle Pucca για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Pucca flash παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε μια Puzzle Pucca. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε μια Puzzle Pucca σε Griego και σχετίζεται με Pucca. Νέο παιχνίδι μας Κάντε μια Puzzle Pucca είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Pucca μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κάντε μια Puzzle Pucca ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάντε μια Puzzle Pucca
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Pucca πιο έπαιξαν παιχνίδια

αγωνιστικά Pucca και Garu παιχνίδι ►

αγωνιστικά Pucca και Garu

6
6 από τα 10 - 2770 ψήφους
Έπαιξε
26937
φορές

Pucca και Garu θα αγωνιστεί ασκούνται από άλλους νίντζα ​​και τα κορίτσια πρέπει να τρέξει όσο το δυνατό_ ...

Παζλ της Pucca παιχνίδι ►

Παζλ της Pucca

5
5 από τα 10 - 540 ψήφους
Έπαιξε
13496
φορές

Απολαύστε την πραγματοποίηση αυτής της Pucca παζλ. Για να κάνετε το παζλ, που έχετε να κάνετε κλικ στα κ ...