Παιχνιδια

εξωγήινους εισβολείς

παιχνίδι της Ρομπότ

εξωγήινους εισβολείς

εξωγήινους εισβολείς Βαθμολογία: 7/10

εξωγήινους εισβολείς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα παίξει ως μια τρελή εισβολέα αλλοδαπός ρομπότ που θέλει να επιτεθεί στη Γη. Θα έχετε το δείκτη του ποντικιού που θα είναι σε θέση να κινούνται όλα γύρω από την οθόνη. Η οθόνη ακολουθεί το πλοίο, και το πλοίο ακολουθεί το δείκτη του ποντικιού σας, να επιδιώξει έτσι στο σημείο όπου θέλετε να πάτε, και το πλοίο θα κινηθεί εκεί με την οθόνη αυτόματα κινείται. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί, θα επιλέξει φωτιά όπλο σας, έτσι στόχο κάτω σε αυτές τις ενοχλητικές τα κτίρια και τα ζώα! Για να επιλέξετε ένα διαφορετικό όπλο, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο διαστήματος ή το μεσαίο τροχό του ποντικιού, και το σημείο στο όπλο που θέλετε να επιλέξετε. Gotta τα καταστρέψει όλα!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7531 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3423 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7531 φορές
εξωγήινους εισβολείς

Ο τύπος που βλέπετε σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται να είναι λίγο τρελός. Το μόνο που έχετε να δείτε σε αυτό το παιχνίδι είναι ένα διαστημόπλοιο πλοήγηση μέσα στο χώρο, και ένα είδος εξωγήινων ρομπότ στο εσωτερικό του, που απλά λέει ότι θέλει να καταστρέψει τη Γη. Στη συνέχεια, το παιχνίδι ξεκινά, και θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να πάρετε για πιλοτικά ένα διαστημόπλοιο πόλεμο. Σκότωσε όλα τα είδη των μορφών ζωής και των δομών. Ακόμα κι αν είναι αχυρώνες και αγελάδες. Όλοι αξίζουν να πεθάνουν. Και, για κάποιο λόγο, τόσο περισσότερο θα καταστρέψει, να γίνει το πιο ισχυρά όπλα σας. Έτσι, όπως σας εκ των προτέρων, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσουν όλο και μεγαλύτερες πόλεις.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται εξωγήινους εισβολείς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται εξωγήινους εισβολείς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται εξωγήινους εισβολείς σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας εξωγήινους εισβολείς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται εξωγήινους εισβολείς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

εξωγήινους εισβολείς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...