Παιχνιδια

αλλοδαπός ρομπότ

παιχνίδι της Ρομπότ

αλλοδαπός ρομπότ

αλλοδαπός ρομπότ Βαθμολογία: 7/10

αλλοδαπός ρομπότ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμή μπορείτε να ελέγχετε ένα μικρό ρομπότ που είναι σε έναν μακρινό πλανήτη και πρέπει να αντιμετωπίσει τους εξωγήινους για να σώσει τους ντόπιους του πλανήτη. Μπορείτε να ελέγξετε ένα μικρό στρατό, οι οποίες θα αναπτυχθούν και να πάρετε τα χρήματα για να προσλάβουν περισσότερους μονάδες. Ένα παιχνίδι όπου θα πρέπει να αναπτύξει μια στρατηγική για τον έλεγχο όλες τις μονάδες σας με τον καλύτερο τρόπο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10050 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2372 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 162 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10050 φορές
αλλοδαπός ρομπότ

Ορισμός των ρομπότ και αλλοδαπών, ένα μακρινό πλανήτη είναι εισέβαλαν από εξωγήινους, ρομπότ και ο στρατός σας με στρατιωτικές πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αλλοδαπός ρομπότ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται αλλοδαπός ρομπότ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αλλοδαπός ρομπότ σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας αλλοδαπός ρομπότ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αλλοδαπός ρομπότ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αλλοδαπός ρομπότ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...