Παιχνιδια

Ιπτάμενα Iron Man

παιχνίδι της Ρομπότ

Ιπτάμενα iron man

Ιπτάμενα Iron Man Βαθμολογία: 7/10

Ιπτάμενα iron man παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Πετάξτε με το Iron Man σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση και να σώσει την πόλη. Με αυτό το παιχνίδι φλάς θα νιώσετε σαν ήρωα τον έλεγχο του Iron Man, ένα μέλος του Οι Εκδικητές. Για τον έλεγχο της πτήσης του Tony Stark και μηχανική πανοπλία του, μετακινήστε το ποντίκι και πυροβολούν τους εχθρούς σας με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Να είστε προσεκτικοί για να μην πετάξει πολύ χαμηλά, ή θα συντριβή και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9573 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2426 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 66 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9573 φορές
Ιπτάμενα Iron Man

Δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι του Iron Man που φέρουν μέσα από τον ουρανό της πόλης. Πολλά ρομπότ θα προσπαθήσει να τελειώσετε, αλλά θα είστε σε θέση να τους αποφύγει με το ποντίκι σας, ενώ εσείς πυροβολούν τους με λέιζερ σας για να τους νοκ-άουτ. Απολαύστε αυτό το παιχνίδι superhero και αισθάνεται σαν ένα αληθινό μέλος Οι Εκδικητές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ιπτάμενα Iron Man για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται Ιπτάμενα Iron Man. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ιπτάμενα Iron Man σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας Ιπτάμενα Iron Man είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ιπτάμενα Iron Man ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ιπτάμενα Iron Man
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...