Παιχνιδια

Ρομπότ patroll

παιχνίδι της Ρομπότ

Ρομπότ patroll

Ρομπότ patroll Βαθμολογία: 6/10

Ρομπότ patroll παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το φουτουριστικό παιχνίδι θα μπορείτε να ελέγχετε ένα ρομπότ εξοπλισμένο με όλα τα είδη των όπλων για να πάρει να διεισδύσει μια βάση του εχθρού. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ελέγχει ρομπότ σας με WASD, και για ορισμένες δράσεις που θα εμφανιστούν οι οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Για την πυρκαγιά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6463 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3692 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 6 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6463 φορές
Ρομπότ patroll

Αυτό δεν είναι απλώς ένα ρομπότ και τα γυρίσματα παιχνίδι. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες περιοχές και να προωθήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να λύσει μερικά παζλ, όπως κουτιά σύρετε σε σωστή θέση τους, ή να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη διαδρομή για να φτάσετε το στόχο σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ρομπότ patroll για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται Ρομπότ patroll. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ρομπότ patroll σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας Ρομπότ patroll είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ρομπότ patroll ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ρομπότ patroll
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...