Παιχνιδια

επιβίωση ρομπότ

παιχνίδι της Ρομπότ

επιβίωση ρομπότ

επιβίωση ρομπότ Βαθμολογία: 6/10

επιβίωση ρομπότ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα πρέπει να οδηγήσει ένα ρομπότ να αποφύγει να πάρει χτύπημα βλήματα και κεραυνούς. Σε αυτό το παιχνίδι λάμψης θα πρέπει να επιβιώσει όλη την ώρα στην οθόνη. Για να το κάνετε αυτό, να πηδούν ή να καλύψει τον εαυτό σας με την ασπίδα, οτιδήποτε πηγαίνει να κρατήσει το ρομπότ ανέπαφα. Στη συνέχεια, μπορείτε να βελτιώσετε τα μέρη ρομπότ σας αλλάζει όλο και πιο ισχυρή και ανθεκτική.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11001 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2070 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 202 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11001 φορές
επιβίωση ρομπότ

Αν νομίζετε ότι είστε γρήγορη-έχων πνεύμα και να έχουν καλή μάτια, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποφύγει αυτό το παιχνίδι που απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά και να κινηθεί με ταχύτητα και ευελιξία σε όλη την οθόνη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται επιβίωση ρομπότ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται επιβίωση ρομπότ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται επιβίωση ρομπότ σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας επιβίωση ρομπότ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται επιβίωση ρομπότ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

επιβίωση ρομπότ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...