Παιχνιδια

ρομπότ Terminator

παιχνίδι της Ρομπότ

ρομπότ terminator

ρομπότ Terminator Βαθμολογία: 6/10

ρομπότ terminator παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Τα ρομπότ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα στον πόλεμο. Σε αυτό το παιχνίδι των στρατιωτικών ρομπότ σας βόλτα ένα μεγάλο ρομπότ εισβολή στο έδαφος του εχθρού. Κινήσεις ελέγχου με τα βελάκια του πληκτρολογίου. Με το κλικ του ποντικιού για να πυροβολήσει. Αν κρατήσετε πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης της ενέργειας είναι συγκεντρωμένη και είναι πολύ πιο έντονη και πιο καταστροφική δύναμη. Ρομπότ μας κατ 'ευθείαν από την ταινία Terminator. Καταστρέψτε όλους τους στρατιώτες του εχθρού και τα όπλα. Πάρτε συγκεντρώσει όλα τα μπάλες ενέργειας, όπως μπορείτε κατά τη διάρκεια της αποστολής και να καταστρέψει τη βάση του εχθρού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7358 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3530 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 18 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7358 φορές
ρομπότ Terminator

Πολεμικό παιχνίδι στο οποίο ένας μεγάλος περπάτημα ρομπότ στο έδαφος του εχθρού. Θα πρέπει να ελέγξετε αυτό το μεγάλο όπλο για να σκοτώσει περνά οθόνες γεμάτο στρατιώτες, όπλα και κινδύνους. Θα πρέπει να καταστρέψει ό, τι αντιμετωπίζετε. Συλλέξτε επιπλέον σημεία και να επιβραβεύει τις προσφορές του παιχνιδιού με τη μορφή σφαιρών φωτός λάμπει στον ουρανό. Αν μεγεθύνετε αυτά απορροφώνται. Έλεγχος είναι μέσω των πλήκτρων βέλους στο πληκτρολόγιο, μπορείτε να μεταβείτε με το βέλος προς τα πάνω. Ένα απόλυτο όπλο που θυμίζει τα τέρατα που εμφανίζονται στην ταινία Terminator.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ρομπότ Terminator για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται ρομπότ Terminator. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ρομπότ Terminator σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας ρομπότ Terminator είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ρομπότ Terminator ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ρομπότ Terminator
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...