Παιχνιδια

Πυροβόλησε με ένα ρομπότ

παιχνίδι της Ρομπότ

Πυροβόλησε με ένα ρομπότ

Πυροβόλησε με ένα ρομπότ Βαθμολογία: 7/10

Πυροβόλησε με ένα ρομπότ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής, μπορείτε να πάρετε για να hop σε ένα κοστούμι μηχανισμός με τον οποίο θα πρέπει να περάσουν μέσα από τα διάφορα επίπεδα ανατίναξη τα πάντα στο πέρασμά σας. Κρατήστε τη σκανδάλη κάτω από σφιχτά και χρέωση μέσω της εμπόλεμης ζώνης του εχθρού αποφεύγοντας τις σφαίρες του εχθρού. Απελευθερώστε καταστροφικές κανόνι πολυβόλο σας, να αναπτύξετε επίφοβη εκτοξευτή πυραύλων σας ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από το πλήθος των όπλων στη διάθεσή σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8656 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2955 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8656 φορές
Πυροβόλησε με ένα ρομπότ

Χρησιμοποιήστε τα βέλη στο πληκτρολόγιό σας για να μετακινήσετε το μηχανικό ρομπότ γύρω από την οθόνη. Κέρσορα του ποντικιού σας θα είναι ο τρόπος που κατευθύνει τα κανόνια. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από έναν εχθρό να πυροβολήσει σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο διαστήματος για να πυροβολήσει πυραύλους σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πυροβόλησε με ένα ρομπότ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται Πυροβόλησε με ένα ρομπότ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πυροβόλησε με ένα ρομπότ σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας Πυροβόλησε με ένα ρομπότ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πυροβόλησε με ένα ρομπότ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πυροβόλησε με ένα ρομπότ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...