Παιχνιδια

Τηλεμεταφορά στην έξοδο

παιχνίδι της Ρομπότ

Τηλεμεταφορά στην έξοδο

Τηλεμεταφορά στην έξοδο Βαθμολογία: 6/10

Τηλεμεταφορά στην έξοδο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια ανάμειξη παιχνίδι πλατφόρμας με γρίφους και παιχνίδια νοημοσύνη, σε ένα πλήρες και διασκεδαστικό παιχνίδι φλας. Διαχειρίζεστε ένα μικρό ρομπότ είναι εξοπλισμένα με ένα όπλο, μπορείτε να κάνετε με την κάρτα που ανοίγει την κάψουλα στο τέρμα. Για να μετακινήσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια και το πλήκτρο διαστήματος για να πυροβολήσουν. Ένα παιχνίδι με γραφικά pixel φροντίδας, όπως το στυλ της 8bit κονσόλες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9364 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2283 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 92 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9364 φορές
Τηλεμεταφορά στην έξοδο

Πολλά παιχνίδια με αυτό τον προγραμματιστή μικτή κλασικό στυλ στοά παιχνίδια με ταλέντο και ευφυΐα παιχνίδια, με αποτέλεσμα τη συμμετοχή και ψυχαγωγικά παιχνίδια που ασκούν και την ψυχαγωγία σας για λίγο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τηλεμεταφορά στην έξοδο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται Τηλεμεταφορά στην έξοδο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τηλεμεταφορά στην έξοδο σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας Τηλεμεταφορά στην έξοδο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τηλεμεταφορά στην έξοδο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τηλεμεταφορά στην έξοδο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
88968
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56397
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...