Παιχνιδια

ρίξει το ομοίωμα

παιχνίδι της Ρομπότ

ρίξει το ομοίωμα

ρίξει το ομοίωμα Βαθμολογία: 8/10

ρίξει το ομοίωμα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι δεξιοτήτων στο οποίο θα πρέπει να ρίξει ένα ομοίωμα με έναν καταπέλτη, στο μέτρο του δυνατού. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί ομοίωμά σας όσο το δυνατόν περισσότερο σε κάθε πλάνο, συγκεντρώνοντας χρήματα, τα σημεία και τα αντικείμενα σε κάθε βολή. Απλό και εθιστικό παιχνίδι για τα ρομπότ δοκιμή.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6440 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3674 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6440 φορές
ρίξει το ομοίωμα

Δοκιμή εγκαινιάζει ρομπότ με σφεντόνα για να πάρει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε κάθε βολή θα πρέπει να προσπαθήσει να φτάσει τη μεγαλύτερη απόσταση. Θα πρέπει να συλλέγουν πόντους, νομίσματα και αντικείμενα. Αποφύγετε εχθρική αντικείμενα που μπορούν να καταστρέψουν δοκιμή ρομπότ σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ρίξει το ομοίωμα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται ρίξει το ομοίωμα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ρίξει το ομοίωμα σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας ρίξει το ομοίωμα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ρίξει το ομοίωμα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ρίξει το ομοίωμα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...