Παιχνιδια

TNT Ρομπότ

παιχνίδι της Ρομπότ

Tnt Ρομπότ

TNT Ρομπότ Βαθμολογία: 9/10

Tnt Ρομπότ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα εκρηκτικό παιχνίδι ρομπότ στο οποίο ο στόχος είναι να τους καταστρέψουν. Σε κάθε επίπεδο προσφέρει μια διάφορα είδη εκρηκτικών, όπως χειροβομβίδες δυναμίτη, ή βόμβες. Με την εκρηκτική, θα πρέπει να καταστρέψει τα υαλότουβλα να αφοπλίσει τα ρομπότ και να παραμένουν αδρανείς. Αν οποιαδήποτε στιγμή έχετε κολλήσει και δεν μπορεί να λύσει κάποιο επίπεδο, επισκεφθείτε το σύνδεσμο Walkthrough που θα σας δώσει τα κλειδιά για να αυξηθεί το επόμενο επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8176 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3165 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 84 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8176 φορές
TNT Ρομπότ

Ρομπότ σαν αυτά που βλέπετε σε όλα τα επίπεδα αυτού του παιχνιδιού είναι μηχανές με ανθρώπινη μορφή. Έχουν ένα κεφάλι και τα άκρα όπως τα χέρια και τα πόδια που είναι συνδεμένα με το σώμα. Όταν τοποθετήσετε τις βόμβες, αποσυναρμολογούνται τα ρομπότ. Σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να τους αφοπλίσει τη χρήση εκρηκτικών υλών που παίρνετε. Μπορείτε να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε σε κάθε επίπεδο, έως ότου μπορείτε να έρθετε με το διάλυμα και να προχωρήσετε στην επόμενη. Παρά το γεγονός ότι τα ρομπότ μηχανών φαίνεται να προέρχονται από τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η ρομποτική είναι πολύ παρόντες στη ζωή μας. Αλλά δεν είναι ακριβώς όπως ηλεκτρονικά ή συσκευές. Ειδικά στις προηγμένες χώρες της Ασίας έχουν δημιουργήσει πρωτότυπα ανθρωποειδή ρομπότ που εκτελούν τις διάφορες ανθρώπινες δραστηριότητες. Ορισμένοι χορεύουν, χειρονομία ή με τα πόδια σαν τους ανθρώπους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται TNT Ρομπότ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ρομπότ flash παιχνίδι που ονομάζεται TNT Ρομπότ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται TNT Ρομπότ σε Griego και σχετίζεται με Ρομπότ. Νέο παιχνίδι μας TNT Ρομπότ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ρομπότ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται TNT Ρομπότ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

TNT Ρομπότ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ρομπότ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ρομπότ Άμυνας παιχνίδι ►

Ρομπότ Άμυνας

5
5 από τα 10 - 7080 ψήφους
Έπαιξε
89120
φορές

Είστε ένα τεράστιο ρομπότ, και πρέπει να πυροβολήσουν όλα ότι σας επίθεση. Υπάρχουν πολλές πιθαν^ ...

Ρομπότ Εδάφη παιχνίδι ►

Ρομπότ Εδάφη

5
5 από τα 10 - 4300 ψήφους
Έπαιξε
56553
φορές

Σκοποβολή παιχνίδι σε ένα ρομπότ με το μέλλον του μακελειού όλα γύρω σας. Καταστρέψτε ταχυδακτυλ ...