Παιχνιδια

Σουντόκου

παιχνίδι της Σουντόκου

Σουντόκου

Σουντόκου Βαθμολογία: 5/10

Σουντόκου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι σας προτείνουμε θα πρέπει να λύσει ένα κλασικό Σουντόκου, με νέους πίνακες με εννέα αριθμών η κάθε μία. Αν σας αρέσει η ψυχική προκλήσεις που έχετε να παίξετε Σουντόκου. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας κάνοντας κλικ σε ένα από τα 150 αριθμούς με το ποντίκι. Για να ολοκληρωθεί το Σουντόκου, θα πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα παράθυρο και να επιλέξετε τον αριθμό που νομίζετε ότι είναι στο κουτί, με το ποντίκι. Ο στόχος αυτής της λογικής του παιχνιδιού είναι να καλύψει ένα 9 × 9 κυψελίδες (81 κύτταρα) χωρίζεται σε 3 × 3 πλέγμα με τους αριθμούς 1 έως 9 βασίζεται σε κάποιους αριθμούς και τοποθετημένα σε μερικά από τα κύτταρα. Οι αριθμοί δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται σε σειρές, στήλες και τα δίκτυα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 17865 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1148 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1452 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 17865 φορές
Σουντόκου

Τα παιχνίδια Σουντόκου είναι μαθηματική λογική. Είναι παζλ αριθμό. Ένα τέλειο δραστηριότητα για τους ανθρώπους που αγαπούν τους αριθμούς και τα μαθηματικά. Έχουν νέες φωτογραφίες μαζί και μέσα σε κάθε υπάρχουν εννέα άλλα πλαίσια. Θα πρέπει να τοποθετήσετε σε κάθε ένα από τα κουτιά που βρίσκονται σε έναν αριθμό. Θα πρέπει να πάμε ένα έως εννέα. Οι αριθμοί δεν μπορεί να επαναληφθεί στην ίδια γραμμή στην ίδια κατεύθυνση ή στο ίδιο πλέγμα. Είναι ένα προκλητικό και εθιστικό παιχνίδι. Αυτό μπορεί να λυθεί με το χρόνο και την υπομονή. Πολύ αστείο και διασκεδαστικό εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Σουντόκου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σουντόκου flash παιχνίδι που ονομάζεται Σουντόκου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Σουντόκου σε Griego και σχετίζεται με Σουντόκου. Νέο παιχνίδι μας Σουντόκου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σουντόκου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Σουντόκου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σουντόκου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σουντόκου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Suduko σε διαγώνιο παιχνίδι ►

Suduko σε διαγώνιο

4
4 από τα 10 - 7458 ψήφους
Έπαιξε
78068
φορές

Συμπληρώστε τα τετράγωνα με 1 - 9 σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες: 1. Οι αριθμοί σε κάθε γραμμή ή στή& ...

Επίπεδα Sudoku παιχνίδι ►

Επίπεδα sudoku

6
6 από τα 10 - 6960 ψήφους
Έπαιξε
34842
φορές

Μια sudoku με δυσκολία τα επίπεδα, από πολύ εύκολα να μάθουν να παίζουν το παιχνίδι έξυπνα, με την πιο δύσ ...

Asha Sudoku παιχνίδι ►

Asha sudoku

4
4 από τα 10 - 1962 ψήφους
Έπαιξε
18283
φορές

Συμπληρώστε το παζλ, ώστε κάθε σειρά, στήλη και 3x3 κουτί περιέχει τους αριθμούς από το 1 έως το 9. Είναι ^ ...