Παιχνιδια

Κάντε Σουντόκου

παιχνίδι της Σουντόκου

Κάντε Σουντόκου

Κάντε Σουντόκου Βαθμολογία: 4/10

Κάντε Σουντόκου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε το Sudoku. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι, το οποίο δεν είναι εύκολο. Για να ολοκληρωθεί το sudoku, θα πρέπει να κάνετε κλικ στους αριθμούς προς τα αριστερά και στη συνέχεια κάντε κλικ στην ιστοσελίδα νομίζετε ότι είναι ο αριθμός στην οθόνη. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού λογικής είναι να καλύψει ένα εννέα εννέα κυψελίδες (ογδόντα μιας κουτιά). Είναι χωρισμένη σε ένα πλέγμα των τριών από τρεις με τα στοιχεία από 1 έως 9 με βάση κάποιους αριθμούς και τοποθετημένα σε μερικά από τα κύτταρα. Οι αριθμοί δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται σε σειρές, στήλες και τα δίκτυα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9139 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2501 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 244 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9139 φορές
Κάντε Σουντόκου

Αριθμητική λογική παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα πλέγμα των αριθμών. Θα πρέπει να βάλετε τους αριθμούς 1-9 σε κάθε γραμμή και σε κάθε στήλη. Σε αυτή την έκδοση του sudoku παιχνίδι έχετε ένα τοπίο παιδί με ένα λιβάδι γρασίδι πράσινο και κίτρινο ουρανό. Θέματα Ποιες είναι οι τρύπες που πρέπει να βάλετε τους αριθμούς που έχετε στα δεξιά της οθόνης. Πάρτε τον αριθμό των λευκών κύκλους σχετικά με το δικαίωμα μέχρι ροζ κύκλοι καταλαμβάνει την οθόνη. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για την ολοκλήρωση του δικτύου του παιχνιδιού και δεν επαναλαμβάνουν σε όλη την οθόνη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε Σουντόκου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σουντόκου flash παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε Σουντόκου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε Σουντόκου σε Griego και σχετίζεται με Σουντόκου. Νέο παιχνίδι μας Κάντε Σουντόκου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σουντόκου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κάντε Σουντόκου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάντε Σουντόκου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σουντόκου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Suduko σε διαγώνιο παιχνίδι ►

Suduko σε διαγώνιο

4
4 από τα 10 - 7456 ψήφους
Έπαιξε
78026
φορές

Συμπληρώστε τα τετράγωνα με 1 - 9 σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες: 1. Οι αριθμοί σε κάθε γραμμή ή στή& ...

Επίπεδα Sudoku παιχνίδι ►

Επίπεδα sudoku

6
6 από τα 10 - 6960 ψήφους
Έπαιξε
34825
φορές

Μια sudoku με δυσκολία τα επίπεδα, από πολύ εύκολα να μάθουν να παίζουν το παιχνίδι έξυπνα, με την πιο δύσ ...

Asha Sudoku παιχνίδι ►

Asha sudoku

4
4 από τα 10 - 1962 ψήφους
Έπαιξε
18269
φορές

Συμπληρώστε το παζλ, ώστε κάθε σειρά, στήλη και 3x3 κουτί περιέχει τους αριθμούς από το 1 έως το 9. Είναι ^ ...