Παιχνιδια

παρτίδα Σουντόκου

παιχνίδι της Σουντόκου

παρτίδα Σουντόκου

παρτίδα Σουντόκου Βαθμολογία: 3/10

παρτίδα Σουντόκου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παίξτε για να ολοκληρώσετε ένα sudoku. Για να ολοκληρωθεί το sudoku, οι αριθμοί πρέπει να κάνετε κλικ και σύρετε τους στον τόπο νομίζετε ότι είναι ο αριθμός του πλέγματος. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού λογικής είναι να καλύψει ένα εννέα εννέα κυψελίδες (ογδόντα μιας κουτιά). Με τη σειρά του χωρίζεται σε τρία από τρία πλέγματα. Θα πρέπει να το συμπληρώσει με τους αριθμούς εννέα παρα ένα βάση κάποιους αριθμούς και διοργανώνονται σε μερικά από τα κύτταρα. Οι αριθμοί δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται σε σειρές, στήλες και τα δίκτυα, εμφανίζεται μόνο μια φορά. Νοημοσύνη και λογική παιχνίδι που έχει εκατομμύρια οπαδούς στον κόσμο. Λύστε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13961 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1491 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 1010 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13961 φορές
παρτίδα Σουντόκου

Η λογική και οι αριθμοί παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς 1-9 για να καλύψει το σύνολο του δικτύου. Συμπληρώστε την online sudoku και κερδίζει. Πρέπει να χρησιμοποιήσει όλους τους αριθμούς σε κάθε ένα από τα εννέα τμήματα της οθόνης. Δεν μπορείτε να επαναλάβει τους αριθμούς, ούτε στην ίδια σειρά, είτε οριζόντια είτε κάθετα. Χρησιμοποιήστε τη δεξιά στήλη να πάρει κάθε αριθμό και σύρετε στον τόπο νομίζετε ότι καταλαμβάνει στο παιχνίδι. Θα πρέπει να συμπληρώσετε ολόκληρη την οθόνη για να κερδίσει το παιχνίδι. Μπορείτε να μετρήσετε το χρόνο που χρειάζεστε για κάθε στοιχείο και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο γρήγορα την επόμενη φορά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παρτίδα Σουντόκου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σουντόκου flash παιχνίδι που ονομάζεται παρτίδα Σουντόκου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παρτίδα Σουντόκου σε Griego και σχετίζεται με Σουντόκου. Νέο παιχνίδι μας παρτίδα Σουντόκου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σουντόκου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παρτίδα Σουντόκου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παρτίδα Σουντόκου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σουντόκου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Suduko σε διαγώνιο παιχνίδι ►

Suduko σε διαγώνιο

4
4 από τα 10 - 7456 ψήφους
Έπαιξε
78026
φορές

Συμπληρώστε τα τετράγωνα με 1 - 9 σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες: 1. Οι αριθμοί σε κάθε γραμμή ή στή& ...

Επίπεδα Sudoku παιχνίδι ►

Επίπεδα sudoku

6
6 από τα 10 - 6960 ψήφους
Έπαιξε
34825
φορές

Μια sudoku με δυσκολία τα επίπεδα, από πολύ εύκολα να μάθουν να παίζουν το παιχνίδι έξυπνα, με την πιο δύσ ...

Asha Sudoku παιχνίδι ►

Asha sudoku

4
4 από τα 10 - 1962 ψήφους
Έπαιξε
18269
φορές

Συμπληρώστε το παζλ, ώστε κάθε σειρά, στήλη και 3x3 κουτί περιέχει τους αριθμούς από το 1 έως το 9. Είναι ^ ...