Παιχνιδια

Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία

παιχνίδι της Σουντόκου

Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία

Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία Βαθμολογία: 3/10

Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αν είστε λάτρης των Χριστουγέννων αυτό το παιχνίδι θα σας αρέσει. Ένα άλλο πράγμα για να έχουν μια καλή στιγμή. Σουντόκου Χριστούγεννα είναι ένα κλασικό παιχνίδι Σουντόκου, αλλά έπαιξε με εικόνες αντί για αριθμούς. Θα τοποθετήσει την εικόνα σας κάνοντας κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και μετακινώντας το σχήμα για την τοποθεσία που νομίζετε ότι η εικόνα μπορεί να είναι, μετακινώντας το ποντίκι. Θα πρέπει να κάνουμε ότι όλα τα πεδία έχουν συμπληρωθεί και οι αριθμοί δεν επαναλαμβάνονται σε οριζόντια, κάθετη ή 9 κύτταρα πιο κοντά. Ως δια βίου Σουντόκου, αλλά με άλλα στοιχεία, κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11532 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1872 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 280 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11532 φορές
Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία

Για τους λάτρεις του Σουντόκου, προτείνουμε μια διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού. Αν, όπως τα Χριστούγεννα, μπορείτε να αλλάξετε τους αριθμούς πιο χαρακτηριστική από τις διακοπές, όπως το χιονάνθρωπο, γκι, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κεριά, κουτιά δώρων, χιονάνθρωποι, τζίντζερ, κορμό του δέντρου, τα φώτα, νιφάδες χιονιού πράγματα και πολλά άλλα. Μια πολύ διαφορετική εκδοχή του κλασικού, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να αλλάξει για να έχουν μια καλή στιγμή. Τοποθετήστε κάθε στοιχείο στη θέση του, χωρίς να επαναλαμβάνονται σε σειρές για να κερδίσει το παιχνίδι. Απολαύστε το παιχνίδι δωρεάν το δικό μας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σουντόκου flash παιχνίδι που ονομάζεται Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία σε Griego και σχετίζεται με Σουντόκου. Νέο παιχνίδι μας Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σουντόκου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σουντόκου με χριστουγεννιάτικα στοιχεία
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σουντόκου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Suduko σε διαγώνιο παιχνίδι ►

Suduko σε διαγώνιο

4
4 από τα 10 - 7458 ψήφους
Έπαιξε
78068
φορές

Συμπληρώστε τα τετράγωνα με 1 - 9 σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες: 1. Οι αριθμοί σε κάθε γραμμή ή στή& ...

Επίπεδα Sudoku παιχνίδι ►

Επίπεδα sudoku

6
6 από τα 10 - 6960 ψήφους
Έπαιξε
34842
φορές

Μια sudoku με δυσκολία τα επίπεδα, από πολύ εύκολα να μάθουν να παίζουν το παιχνίδι έξυπνα, με την πιο δύσ ...

Asha Sudoku παιχνίδι ►

Asha sudoku

4
4 από τα 10 - 1962 ψήφους
Έπαιξε
18284
φορές

Συμπληρώστε το παζλ, ώστε κάθε σειρά, στήλη και 3x3 κουτί περιέχει τους αριθμούς από το 1 έως το 9. Είναι ^ ...