Παιχνιδια

Superman σε δράση

παιχνίδι της Σούπερμαν

Superman σε δράση

Superman σε δράση Βαθμολογία: 6/10

Superman σε δράση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε έναν εταίρο μεταξύ αυτών (Pen-Jake, Light-L, Batman και Superman, σπίτι-Wilson, Will-Carltoon, Conan-Max, Tyler, Jack Stewart-Colbert) να επιτεθεί στους εχθρούς σας και να βρείτε ένα αντικείμενο που ο υπολογιστής σας λέει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αριστερά / δεξιά βέλη για να μετακινήσετε, μέχρι βέλος για να πηδήσει, κάτω βέλος για να σκύψει, το γράμμα S με τρυπάνι, το γράμμα Α για να κλωτσήσει και D για να ανταλλάσσουν επιστολές. Σταφίδες επίπεδο, όταν θα σκοτώσουν τους εχθρούς σας και θα χάσει το παιχνίδι, όταν ένας από τους εταίρους είναι νεκρός.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13340 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1437 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 862 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13340 φορές
Superman σε δράση

Θα πρέπει να πολεμήσουμε τους εχθρούς, θα πρέπει να σκοτώσει όλους όσους προσπαθούν να επιτεθούν. Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε ένα ζευγάρι των ηθοποιών και έχετε πολλές επιλογές, από Superman σε άλλους χαρακτήρες, όπως τους ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς. Μπορείτε να ελέγξετε τους δύο παίκτες και θα πρέπει να χτυπήσει τους εχθρούς που εμφανίζονται. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τους αφαιρέσει ή θα καταργήσετε. Θα πρέπει να τους πετάξουν μέχρι το στεγνωτήριο. Αν ένας από τους παίκτες ξεμείνει από ενέργεια μπορεί να αλλάξει παίκτη και να μείνουν στο παιχνίδι. Ένας κόσμος πλατείες, όπως τα παλιά παιχνίδια, αλλά διασκεδαστικό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Superman σε δράση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σούπερμαν flash παιχνίδι που ονομάζεται Superman σε δράση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Superman σε δράση σε Griego και σχετίζεται με Σούπερμαν. Νέο παιχνίδι μας Superman σε δράση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σούπερμαν μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Superman σε δράση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Superman σε δράση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σούπερμαν πιο έπαιξαν παιχνίδια

Σούπερμαν φέρει παιχνίδι ►

Σούπερμαν φέρει

5
5 από τα 10 - 4490 ψήφους
Έπαιξε
67110
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε Σούπερμαν και πετάς. Εχθροί σου είναι τα σπασμένα γυαλιά. Για αυτό, σας Clik κ ...

Παζλ των υπερηρώων παιχνίδι ►

Παζλ των υπερηρώων

5
5 από τα 10 - 7728 ψήφους
Έπαιξε
58674
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι που έχετε να κάνετε το παζλ ορισμένων υπερήρωες. Για αυτό, κάνετε κλικ στο αρισ ...