Παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα

παιχνίδι της Σούπερμαν

Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα

Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα Βαθμολογία: 5/10

Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας υπερήρωα, όπως κόμικς ή ταινίες. Για να δημιουργήσετε το δικό σας ήρωα, θα πρέπει να επιλέξετε κάθε στοιχείων, ξεκινήστε με τα μάτια, το στόμα, τη μάσκα, το δέρμα, τα χέρια, τα χέρια, το σώμα, την πλάτη, τα πόδια, τα πόδια και το αίμα. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ήρωα με τα κοστούμια του Batman, Σούπερμαν, Spiderman και άλλα πιο διάσημοι υπερήρωες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε το superhero και τα εικονίδια που δείχνουν την επόμενη και προηγούμενη με το ποντίκι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 36666 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 498 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1458 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 36666 φορές
Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα

Σας άρεσε υπερήρωες; Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σε αυτό το παιχνίδι του Σούπερμαν, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα έκδοση του Man of Steel. Μπορείτε να ορίσετε κάθε στοιχείο του προσώπου, από φυσικά χαρακτηριστικά που να φορούν στολή. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε Superman, μπορείτε να κάνετε τον χαρακτήρα που θέλετε ή να δημιουργήσετε ένα νέο ήρωα με όλα τα στοιχεία. Είναι να είναι δημιουργικοί. Νομίζετε ότι θα είχε εξουσίες. Ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι δεν μπορεί να αρέσει που φέρουν, Shoot κεραυνό, έχουν δύναμη, κινούνται υποβρύχια, που πετούν μέσα στο χώρο, να είναι απρόσβλητες από τα όπλα, αόρατο, κλπ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σούπερμαν flash παιχνίδι που ονομάζεται Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα σε Griego και σχετίζεται με Σούπερμαν. Νέο παιχνίδι μας Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σούπερμαν μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δημιουργήστε ένα νέο υπερήρωα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σούπερμαν πιο έπαιξαν παιχνίδια

Σούπερμαν φέρει παιχνίδι ►

Σούπερμαν φέρει

5
5 από τα 10 - 4490 ψήφους
Έπαιξε
67416
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε Σούπερμαν και πετάς. Εχθροί σου είναι τα σπασμένα γυαλιά. Για αυτό, σας Clik κ ...

Παζλ των υπερηρώων παιχνίδι ►

Παζλ των υπερηρώων

5
5 από τα 10 - 7728 ψήφους
Έπαιξε
58985
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι που έχετε να κάνετε το παζλ ορισμένων υπερήρωες. Για αυτό, κάνετε κλικ στο αρισ ...