Παιχνιδια

Δύο σούπερ ήρωες σε ένα

παιχνίδι της Σούπερμαν

Δύο σούπερ ήρωες σε ένα

Δύο σούπερ ήρωες σε ένα Βαθμολογία: 4/10

Δύο σούπερ ήρωες σε ένα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα τέλειο ρούχο από τα δύο αγαπημένα σούπερ ήρωες σας. Για να δημιουργήσετε το τέλειο ρούχο, θα πρέπει να σβήσετε ένα ρουλέτα για να επιλέξετε το κεφάλι και θα σταματήσει η ρουλέτα όταν έχετε το κεφάλι που θέλετε. Μετά, θα πρέπει να στραφούν άλλες ρουλέτα για να επιλέξετε το κοστούμι και θα σταματήσει το άλλο ρουλέτα όταν έχετε το κοστούμι που θέλετε. Για να σταματήσει η ρουλέτα, κάνετε κλικ στο εικονίδιο "stop" με το ποντίκι. Μερικά από αυτά τα σούπερ ήρωες είναι: Ορντινάντσα αξιωματικού, Υπεράνθρωπος, Σπάιντερμαν, καπετάνιος Αμερική, Super Mario Bros, Popeye, απίστευτο και άλλες περισσότερο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 46676 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 348 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1286 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 46676 φορές
Δύο σούπερ ήρωες σε ένα

Με αυτό το παιχνίδι είστε σίγουροι ότι θα έχετε τη διασκέδαση. Κ. Bean ντύνεται τυχαία από ένα μεγάλο αριθμό των χαρακτήρων, αλλά συνδυάζοντας κοστούμι του άλλου. Κ. Bean είναι ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τον Rowan Atkinson, ένας Βρετανός ηθοποιός και κωμικός. Αυτός ο χαρακτήρας είναι ένα loner που παίρνει πάντα περίεργες και ενοχλητικές καταστάσεις, αλλά ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα παίρνει ξεφύγουμε από αυτούς. Αυτό το παιχνίδι είναι διπλά αστείο, γιατί αν ο χαρακτήρας σας κάνει να γελάτε με τον εαυτό του, να τον δούμε ντυμένο στα κοστούμια των διαφορετικών χαρακτήρων κάνει να περάσετε ένα διασκεδαστικό χρόνο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Δύο σούπερ ήρωες σε ένα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Σούπερμαν flash παιχνίδι που ονομάζεται Δύο σούπερ ήρωες σε ένα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Δύο σούπερ ήρωες σε ένα σε Griego και σχετίζεται με Σούπερμαν. Νέο παιχνίδι μας Δύο σούπερ ήρωες σε ένα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σούπερμαν μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Δύο σούπερ ήρωες σε ένα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δύο σούπερ ήρωες σε ένα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σούπερμαν πιο έπαιξαν παιχνίδια

Σούπερμαν φέρει παιχνίδι ►

Σούπερμαν φέρει

5
5 από τα 10 - 4490 ψήφους
Έπαιξε
67710
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε Σούπερμαν και πετάς. Εχθροί σου είναι τα σπασμένα γυαλιά. Για αυτό, σας Clik κ ...

Παζλ των υπερηρώων παιχνίδι ►

Παζλ των υπερηρώων

5
5 από τα 10 - 7728 ψήφους
Έπαιξε
59286
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι που έχετε να κάνετε το παζλ ορισμένων υπερήρωες. Για αυτό, κάνετε κλικ στο αρισ ...

Παζλ του Σούπερμαν παιχνίδι ►

Παζλ του Σούπερμαν

5
5 από τα 10 - 3366 ψήφους
Έπαιξε
37764
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κάνετε ένα παζλ του Σούπερμαν. Για αυτό, κάντε κλικ σε ένα κομμάτι γι^ ...