Παιχνιδια

Startris

παιχνίδι της tetris

Startris

Startris Βαθμολογία: 4/10

Startris παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Startris είναι μοναδική ποικιλία από τα πιο κλασικά παιχνίδια όλων των παζλ. Ο στόχος είναι να περιστρέφεται και η χώρα που υπάγονται μπλοκ να κάνει πλήρη σειρές για να καθαρίσετε τους απομακρύνει και να αποφευχθεί ότι το παιχνίδι τομέα γεμίζει. Εάν δημιουργήσετε μια γραμμή που να περιέχει αυτά τα αστέρια θα συλλέγονται. Περιστροφή και να τοποθετήσετε τα μπλοκ να δημιουργηθεί πλήρης σειρές που εκκαθαρίζονται μακριά γίνεται. Συλλέξτε τα αστέρια, πριν από αρκετό χρόνο για να τρέχει στο επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι παίζεται πάνω από 3 επίπεδα. Αν καταφέρουμε να συλλέξει τα αναγκαία αριθμό των αστεριών στο επίπεδο πριν από την τελευταία φορά εξαντλούνται έχετε την σούπερ ειδική πριμοδότηση. Χωρίς κωδικοποίηση αρκετές σειρές σε ένα χρόνο για να βελτιωθεί η βαθμολογία σας. Αν καταφέρουμε να συλλέγει πολλά αστέρια, με συμψηφισμό αυτό αυξάνει επίσης την αξία της την κίνηση. Περιστρέψτε το μπλοκ με την φορά του ρολογιού Up Arrow, και μετακινήστε το πλευρικώς με το αριστερό και το δεξιό βέλος. Μπορείτε να ρίξετε το ταχύτερο με το κάτω βέλος ή το Space Bar.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 37194 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 471 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 2258 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 37194 φορές
Startris

αστέρια, συλλέγουν αστέρια, περιστρέψτε bloks,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Startris για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Tetris flash παιχνίδι που ονομάζεται Startris. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Startris σε Griego και σχετίζεται με Tetris. Νέο παιχνίδι μας Startris είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Tetris μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Startris ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Startris
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Tetris πιο έπαιξαν παιχνίδια

Κόσμημα Tetris παιχνίδι ►

Κόσμημα tetris

4
4 από τα 10 - 5642 ψήφους
Έπαιξε
95354
φορές

Tetris με στρίψιμο! Αγώνας το GEMS στο μπλοκ, ώστε να δημιουργήσουν ομάδες των 3 ή περισσότερα του ίδιου χρώμ& ...

Tetriz παιχνίδι ►

Tetriz

6
6 από τα 10 - 7682 ψήφους
Έπαιξε
77344
φορές

Κλασικό παιχνίδι Tetris σε μια απλούστερη εκδοχή. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να χειραγωγήσο ...

Χρώμα tetris παιχνίδι ►

Χρώμα tetris

5
5 από τα 10 - 3610 ψήφους
Έπαιξε
26195
φορές

Μια νέα έκδοση του κλασικά παιχνίδια Tetris διεξάγονται από δραπέτη Tv Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: το & ...