Παιχνιδια

παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς

παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς Βαθμολογία: 6/10

παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απολαύστε παίζουν αυτά τα παζλ με 6 διαφορετικές σκηνές από τις ταινίες ή άλλες εικόνες προσαρμοσμένες στο χαρακτήρα του Οι Σίμσονς. Για να κάνετε το παζλ, drag and drop 'τα κομμάτια σε σωστή θέση τους. Η οικογένεια Σίμσονς είναι μια οικογένεια φανταστικούς χαρακτήρες στην σειρά κινουμένων σχεδίων Οι Σίμσονς. Κάθε σκηνή χωρίζεται σε εικόνες που πρέπει να τεθεί και πάλι σε θέση, μετακινήστε το ποντίκι κάθε εικόνα στη θέση που νομίζετε ότι είναι σωστή. Ο στόχος είναι να δούμε την πλήρη αρχική εικόνα, όπως ήταν αρχικά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18841 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1094 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1024 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18841 φορές
παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς

Παιχνίδι όπου θα πρέπει να κάνει μια σειρά από παζλ με εικόνες από τους χαρακτήρες από Οι Σίμσονς. Εικόνες στην μιμούνται ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή αστείες σκηνές των χαρακτήρων. Κάθε μία από αυτές τις εικόνες χωρίζονται σε κομμάτια, θα πρέπει να τοποθετήσετε κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια στη σωστή θέση. Βρείτε τη θέση του καθενός στην πλήρη εικόνα για να δείτε όλο το σκηνικό όπως ήταν αρχικά. Αστείες εικόνες με μερικά από τα πιο αγαπημένα και γνωστά χαρακτήρες στην ιστορία της τηλεόρασης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ με σκηνές από το Οι Σίμσονς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...