Παιχνιδια

Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς

Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς Βαθμολογία: 5/10

Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα συρόμενη παζλ με τους Simpsons σε μια λίμνη. Έχουμε μια σκηνή διακοπές της οικογένειας Simpson. Κατά την ανάπαυση όλα πάνε μαζί σε μια λίμνη. Η οικογενειακή φωτογραφία είναι σπασμένο σε κομμάτια και θα πρέπει να τοποθετήσετε τα κομμάτια που εμφανίζονται ένας-ένας. Όταν βάζουμε ένα κομμάτι, θα πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα κόκκινο κουμπί και θα εμφανιστεί ένα νέο κομμάτι της εικόνας. Ο στόχος είναι να επιστρέψει για να δείτε την εικόνα όπως ήταν αρχικά. Έχει πλήρη σκηνικό του φόντου για να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τα κομμάτια, το καθένα στη θέση του. Πατήστε το κόκκινο κουμπί κάθε φορά που βάζετε ένα κομμάτι για να προχωρήσουμε στο επόμενο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 46922 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 351 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 3292 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 46922 φορές
Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς

Παζλ όλων των χαρακτήρων στην οικογένεια Simpson. Έχουμε έναν γονέα ο οποίος βρίσκεται στο νερό, επιπλέουν σε μια float. Η μητέρα παίζει στο νερό με την κόρη του μωρού για να βουτήξει φορώντας ένα σωλήνα αναπνοής κάτω από το νερό. Το κορίτσι παίζει στην άκρη του ύδατος και παίρνει κρέμα για προστασία από τον ήλιο. Ο γιος, ο πιο διάσημος χαρακτήρας στη σειρά πηδά μέσα στο νερό πάνω από όλα. Ένα τυπικό οικογενειακό σκηνή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα παζλ από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων. Το πιο τρελό και διασκέδαση οικογενειακές διακοπές σας θέλει να ολοκληρώσει το παζλ με τη φωτογραφία των διακοπών σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ, χαλαρώστε των Σίμπσονς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...