Παιχνιδια

Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα

Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα Βαθμολογία: 5/10

Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παίξτε συμπληρώσουν ένα παζλ από μια σκηνή από την ταινία που αφηγείται τις περιπέτειες της οικογένειας Simpson, όταν μετακόμισε για να ζήσει στην Αλάσκα. Θα πρέπει να ξαναχτίσουν το κομμάτι από το κομμάτι της εικόνας για να δείτε αυτό το αστείο σκηνή όλα τα μέλη της οικογένειας Simpson σε ένα αυτοκίνητο, όταν έρχονται στην Αλάσκα, για πρώτη φορά. Για να κάνετε την εικόνα, πρέπει να κάνετε κλικ και να σύρετε τα κομμάτια με το ποντίκι για να χωρέσει. Όταν ένα κομμάτι για να πάει κοντά σε αυτό το μέρος θα τοποθετηθεί αυτόματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 50843 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 313 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 5742 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 50843 φορές
Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα που συνίσταται στη διάθεση ενός παζλ. Μια εικόνα χωρίζεται σε πολλά μέρη και θα πρέπει να ξανά-ενώσει όλα τα μέρη για να δείτε την πλήρη εικόνα. Ένα σχέδιο του πατέρα, η μητέρα, ο γιος και δύο κόρες στο αυτοκίνητο. Οι Simpsons εγκαταλείψουν την πόλη τους και να πάνε στην Αλάσκα για να ζήσει σε μια ταινία περιπέτειας που λέει των χαρακτήρων. Όταν φτάσουν την κατάσταση της Αλάσκας είναι μερικά όμορφα τοπία της φύσης. Πρόσωπα της χαράς που έχει στη φωτογραφία είναι επειδή τους άρεσε αυτό που είδαν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ των Simpsons στην Αλάσκα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...