Παιχνιδια

Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ

Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ Βαθμολογία: 5/10

Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όλα τα μέλη της οικογένειας Simpson: Όμηρος, Bart, Μάγκι, Λίζα και Marge κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι της στη σειρά κινουμένων σχεδίων. Απολαύστε κάνει αυτό το διασκεδαστικό παζλ όλων των μελών της οικογένειας Simpson στο σπίτι. Για να ολοκληρώσει το παζλ, έχετε να κάνετε κλικ και να σύρετε τα κομμάτια να ταιριάζουν μαζί τους και πάλι για να σχηματίσουν την εικόνα. Η οικογένεια Simpson είναι μια οικογένεια φανταστικούς χαρακτήρες από την σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons. Ένα από τα πιο διάσημα σειρά κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 36561 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 491 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 3602 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 36561 φορές
Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ

Δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, όπου θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα παζλ. Σε μια σκηνή από την σειρά κινουμένων σχεδίων. Στο παζλ φανταστικούς χαρακτήρες όλα τα μέλη της οικογένειας κάθονται στον καναπέ στο σαλόνι της φαίνεται. Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν αλλάξει το σώμα. Το κεφάλι του καθενός από τους χαρακτήρες είναι στο σώμα του άλλου. Μια αλλαγή των κεφαλών μεταξύ τους. Το παιδί έχει το σώμα του πατέρα. Η κόρη έχει το σώμα της μητέρας. Έχουν κάνει ένα εμπόριο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ της οικογένειας Simpson στον καναπέ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...