Παιχνιδια

Όλα στο σπίτι των Simpsons

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Όλα στο σπίτι των Simpsons

Όλα στο σπίτι των Simpsons Βαθμολογία: 6/10

Όλα στο σπίτι των Simpsons παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων The Simpsons έχουν συγκεντρωθεί στο σαλόνι της, όλοι κάθονται γύρω από τον καναπέ για να παρακολουθήσετε ένα επεισόδιο. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε αυτό το σπίτι παζλ σκηνή στην οικογένεια Simpson. Το παιχνίδι είναι ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει το παζλ, κάνοντας κλικ και σύροντας τα κομμάτια με το ποντίκι για να ταιριάζει στο σωστό μέρος. Στην εικόνα βλέπουμε όλους τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στη σειρά κινουμένων σχεδίων, τα μέλη της οικογένειας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, καθηγητές, κ.α.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 19854 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 999 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2220 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 19854 φορές
Όλα στο σπίτι των Simpsons

Μια δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα παζλ, να θέσει τα κομμάτια για να επιστρέψει για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Κάνοντας παζλ είναι μια δραστηριότητα που επιτρέπει την ανάπτυξη της νοημοσύνης. Η εικόνα που έχετε για να ανασυνθέσει είναι μια συλλογή όλων των χαρακτήρων που εμφανίζονται στην σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons. Μπορούμε να δούμε τους συναδέλφους του πατέρα, καθηγητές των παιδιών, για τους κατοίκους της πόλης σας, τον μπάρμαν, μεθυσμένος φίλους, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τους ηθοποιούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση, ακόμα και την αστυνομία. Είναι όλα τα μέλη της οικογένειας, όπως ο παππούς ή αδερφές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Όλα στο σπίτι των Simpsons για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Όλα στο σπίτι των Simpsons. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Όλα στο σπίτι των Simpsons σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Όλα στο σπίτι των Simpsons είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Όλα στο σπίτι των Simpsons ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Όλα στο σπίτι των Simpsons
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...