Παιχνιδια

Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου

Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου Βαθμολογία: 5/10

Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απολαύστε ένα καλό χρόνο για να κάνει αυτό το παζλ των χαρακτήρων Οι Σίμσονς σε σειρά κινουμένων σχεδίων Anime και Manga κλασικό ιπποτών του ζωδιακού κύκλου (Αγίου Seiya). Για να κάνετε το παζλ, έχετε να κάνετε κλικ και να σύρετε τα κομμάτια να ταιριάζουν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Οι Σίμσονς είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων ότι η κωμωδία είναι μια σατιρική παρωδία της εργατικής τάξης, αμερικανός. Εδώ βλέπουμε ως τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες στην ιαπωνική Anime και Manga Ιππότες της σειράς ζωδιακού κύκλου (Αγίου Seiya).

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 37957 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 457 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 2712 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 37957 φορές
Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου

Κάντε ένα παιχνίδι γρίφων με τους χαρακτήρες από την αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων Οι Σίμσονς. Οι χαρακτήρες της σειράς εμφανίστηκε ντυμένος σαν χαρακτήρες από το anime και manga σειρά Ιππότες του ζωδιακού κύκλου, που ονομάζεται επίσης και ο Άγιος Seiya. Η ιστορία επικεντρώνεται στην ιστορία μιας ομάδας νεαρών πολεμιστών που ονομάζεται ”άγιοι”, του οποίου κύριος χαρακτήρας είναι Seiya, η οποία ως εκ τούτου το όνομα της σειράς. Η δουλειά σου είναι να προστατέψει την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις του κακού που θέλουν να κυριαρχήσουν στη Γη. Κάθε άγιος χρησιμοποιείται ενέργειά του που συνδέονται με το σύμπαν. Τα κουφώματα εμπνευσμένα από κάθε ένα από τα 88 αστερισμούς στον ουρανό, ως εκ τούτου, η σύνδεση με το ωροσκόπιο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ Οι Σίμπσονς: Ιππότες του ζωδιακού κύκλου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...