Παιχνιδια

παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα

παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα Βαθμολογία: 3/10

παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Για να δείτε αυτή τη φωτογραφία από Σίμπσονς σε ένα έλκηθρο των Χριστουγέννων, θα πρέπει να συμπληρώσει το παζλ με την τοποθέτηση όλα τα κομμάτια σας. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε ένα παζλ είναι να βάλετε όλα τα κομμάτια των άκρων. Στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε τοποθέτηση τα υπόλοιπα κομμάτια στη σωστή θέση. Όταν το παζλ έχει ολοκληρωθεί, θα δείτε Όμηρος κοιμάται σε ένα έλκηθρο, ντυμένος ως Άγιος Βασίλης. Συνοδεύεται από Bart, Lisa, Μάγκι και Milhouse, φορούν κοστούμια ξωτικό. Είναι υπεύθυνος για τη διάθεση δώρα στο έλκηθρο. Τα κατοικίδια ζώα της οικογένειας είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την τραβώντας το έλκηθρο, αλλά ίσως δεν είναι σε θέση να.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26536 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 705 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 2546 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26536 φορές
παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα

Αυτή η εικόνα είναι ένα μέρος ενός από τα ειδικά επεισόδια Χριστουγέννων των Σίμπσονς. Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της τηλεόρασης, καθώς έχει πάνω από 25 εποχές και από το 1989 έχει τεθεί σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές. Marge δεν εμφανίζεται σε αυτό το παζλ, που είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς του αμερικανικού κινουμένων σχεδίων. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε στην τηλεόραση τις περιπέτειές του, σίγουρα ήθελα επίσης να παίξουν τα παιχνίδια τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ των Σίμπσονς Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...