Παιχνιδια

παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης

παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης Βαθμολογία: 6/10

παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οι χαρακτήρες του Σίμπσονς έχουν κάνει τη δική τους εκδοχή της σκηνής της γέννησης για ένα ειδικό επεισόδιο των Χριστουγέννων. Σε αυτό το παζλ φαίνεται διαφορετικούς χαρακτήρες μασκαρεμένες ως βιβλικό χαρακτήρες. Αγίου Ιωσήφ είναι ο Όμηρος, Μαρτζ είναι η Παναγία, Μπαρτ είναι το μωρό Ιησού και Lisa είναι ένας άγγελος. Ο Δρ Χίμπερτ, Σκίνερ και ο καθηγητής Frink είναι οι Μάγοι. Καρλ και Λένι παίξει το ρόλο των δύο βοσκοί. Για να δείτε την πλήρη σκηνή θα πρέπει να δημιουργήσει αυτό το παζλ τοποθέτηση κάθε ένα από τα κομμάτια στη θέση τους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 33946 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 534 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 3740 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 33946 φορές
παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης

Η σκηνή της Θείας Γέννησης είναι η στιγμή όταν ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε μια πύλη της Βηθλεέμ. Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων του Σίμπσονς εμφανίζονται ως χαρακτήρες στην Αγία Γραφή, ένα σημαντικό επεισόδιο του Χριστιανισμού. Αυτή τη στιγμή ανήκει σε μία από τις ειδικές επεισόδια Χριστουγέννων που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε αυτή την τηλεοπτική σειρά. Σε αυτά τα Χριστούγεννα επεισόδια που σχετίζονται με τις ιστορίες ή χωρία της Αγίας Γραφής, όπως αυτή τη σκηνή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ Σίμπσονς σκηνής της γέννησης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...