Παιχνιδια

Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων

Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων Βαθμολογία: 5/10

Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει ένα παζλ από τους χαρακτήρες Σίμπσονς Χριστούγεννα. Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, πρέπει να κάνετε κλικ και να σύρετε τα κομμάτια για να ταιριάζει, χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Τα κομμάτια θα ενωθούν αυτόματα. Μια αστεία εικόνα όλης της οικογένειας Σίμπσονς με το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη. Είναι Χριστούγεννα και η οικογένεια θα έχει ένα ειδικό περιπέτεια, όπως πάντα. Τα μέλη της οικογένειας αναλαμβάνουν τους ρόλους των βοηθών του Αϊ Βασίλη και θα φέρει τα δώρα στα παιδιά έλκηθρο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 22493 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 870 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1946 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 22493 φορές
Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων

Παζλ μιας σειράς κινουμένων σχεδίων με όλους τους χαρακτήρες από το Σίμπσονς . Μια περιπέτεια που κάνουν ως βοηθοί του Αϊ Βασίλη για να φέρει τα δώρα στα παιδιά έλκηθρο. Χρεώνουν τα δώρα στο έλκηθρο του Αϊ και όλοι είναι ντυμένοι. Τα μέλη της οικογένειας κάνουν και ξωτικά ντυμένοι με τα χαρακτηριστικά χρώματα. Έχουν μυτερά αυτιά κλειστά, όπως τα ξωτικά έχουν πάντοτε. Φόρτωσε τις σακούλες που περιέχουν πακέτα δώρα που δίνονται σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Ακόμη και τα κατοικίδια ζώα της οικογένειας έχουν το ρόλο τους σε αυτή τη σκηνή. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει ένα παζλ από τους χαρακτήρες Σίμπσονς τα Χριστούγεννα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Σίμπσονς σε μια περιπέτεια των Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...