Παιχνιδια

Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς

παιχνίδι της Οι Σίμπσονς

Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς

Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς Βαθμολογία: 4/10

Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όλα τα μέλη της οικογένειας Οι Σίμσονς κάθεται στον καναπέ του, αλλά με τα κεφάλια τους άλλαξαν μεταξύ τους σε ένα παζλ για την επίλυση. Απολαύστε κάνει αυτό το διασκεδαστικό παζλ τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Οι Σίμσονς. Για να ολοκληρώσει το παζλ, θα πρέπει να κάνετε κλικ και να σύρετε το κομμάτι όπου το μέρος είναι. Ψάχνοντας την περιοχή καθενός από τα μέρη της εικόνας για να επιστρέψει για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Έχετε ένα κουμπί που σας επιτρέπει να δείτε μια μικρότερη έκδοση του πλήρους εικόνας για να βοηθήσει στη διαδικασία ολοκλήρωσης της σκηνής παζλ της σειράς.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 55425 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 282 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 5190 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 55425 φορές
Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς

Παίξτε αυτό το παζλ μιας σειράς κινουμένων σχεδίων και αμερικανική τηλεοπτική σειρά. Ένα από τα πιο δημοφιλή σειρά όλων των σχεδίων του χρόνου. Η εικόνα είναι μια σκηνή από τη σειρά. Η εικόνα χωρίζεται σε ορθογώνια τμήματα και θα πρέπει να βρει τη θέση της κάθε εικόνα για να δείτε την πλήρη και πάλι. Λύνοντας ένα γρίφο είναι μια καλή πνευματική άσκηση και η αναπτυξιακή βοήθεια. Είναι μια καλή δραστηριότητα για τα παιδιά. Μπορούν να παίξουν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Όλα της οικογένειας Οι Σίμσονς κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι της, βλέποντας τηλεόραση. Αλλά οι κεφαλές έχουν αλλάξει μεταξύ τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Σίμπσονς flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς σε Griego και σχετίζεται με Οι Σίμπσονς. Νέο παιχνίδι μας Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Σίμπσονς μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ της Οικογένειας Οι Σίμπσονς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Σίμπσονς πιο έπαιξαν παιχνίδια

Homer και Flanders παιχνίδι ►

Homer και Flanders

5
5 από τα 10 - 19830 ψήφους
Έπαιξε
187121
φορές

Το παιχνίδι με το οποίο σας Όμηρος Simpson, η αποστολή σας είναι να τερματίσετε την οικογένεια Φλάνδρα ν& ...