Παιχνιδια

Τομ και Τζέρι παζλ

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τομ και Τζέρι παζλ

Τομ και Τζέρι παζλ Βαθμολογία: 5/10

Τομ και Τζέρι παζλ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Τομ και Τζέρι είναι μια από τις πιο κλασικές σειρές κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα κλασικό παζλ διασκέδασης για τους νεότερους οπαδούς της εχθρότητας μεταξύ του Τομ γάτα και το ποντίκι Τζέρι. Στο παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων που έχουν το παζλ. Ένα παζλ για τα παιδιά πρέπει να έχουν μικρά κομμάτια. Ένα παζλ για ενήλικες πρέπει να έχουν υψηλό αριθμό τμημάτων. Με τον αριθμό των τμημάτων στα οποία η δυσκολία ελέγχου εικόνας. Η εικόνα είναι μια αστεία σκηνή στην οποία το ποντίκι τρέχει μακριά με ένα κομμάτι τυρί κλαπεί από την κουζίνα του σπιτιού βλέποντας τη γάτα Τομ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 22324 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 866 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1418 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 22324 φορές
Τομ και Τζέρι παζλ

Ένα παιχνίδι με χαρακτήρες από την κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '60 που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει την ιστορική εχθρότητα μεταξύ γάτες και ποντίκια. Το κόστος είναι πάντα κυνηγήσει τα ποντίκια. Στην περίπτωση αυτή, το ποντίκι είναι ένας κλέφτης που ζει στο ίδιο σπίτι με τη γάτα και είναι αφιερωμένη στην κλοπή τροφίμων από το ντουλάπι του σπιτιού. Η γάτα πρέπει να τον κυνηγήσει και να προσπαθήσουμε να μην κλέψουν το φαγητό. Αν και αυτή η σειρά έχει πολλά χρόνια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων. Παίξτε με τους χαρακτήρες του Τομ και Τζέρι να κάνει ένα παζλ με μια σκηνή στην οποία ο ποντικός έχει κλέψει ένα κομμάτι τυρί από το ντουλάπι και η γάτα πρέπει να τον πιάσει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι παζλ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι παζλ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι παζλ σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τομ και Τζέρι παζλ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τομ και Τζέρι παζλ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τομ και Τζέρι παζλ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια