Παιχνιδια

Τυρί Τομ και Τζέρι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τυρί Τομ και Τζέρι

Τυρί Τομ και Τζέρι Βαθμολογία: 5/10

Τυρί Τομ και Τζέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το ποντίκι Τζέρι έχει κλαπεί ένα κομμάτι τυρί στην κουζίνα του σπιτιού και η γάτα Τομ έχει δει. Συνέχιση αρχίζει. Απολαύστε κάνει αυτό το μεγάλο παζλ του Τομ και Τζέρι. Ψάχνετε τη συνολική εικόνα και τώρα πρέπει να το ξανά κάνει ό, τι ήταν. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων στα οποία η εικόνα πρόκειται να διαιρεθεί. Ο σκοπός είναι να επιστρέψει την εικόνα να μοιάζει με την πρώτη. Η πρόκληση του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κομμάτι για να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να την τοποθέτηση κάθε κομμάτι έτσι ώστε η αρχική εικόνα ξανά δει. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 23185 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 820 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1236 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 23185 φορές
Τυρί Τομ και Τζέρι

Παζλ από μια εικόνα του Τομ και Τζέρι. Ζει το ποντίκι σπίτι στο κρύψιμο σπίτι και είναι αφιερωμένο στην κλοπή τροφίμων από την κουζίνα. Είναι μια αναπαράσταση της πραγματικότητας, προσαρμοσμένη για παιδιά. Στο σπίτι υπάρχει μια κατοικίδια γάτα που χειρίζεται αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο, είναι η γάτα Τομ. Η γάτα πάντα προσπαθεί να πιάσει τον κλέφτη, αλλά διαφεύγει πάντα. Η εχθρότητα μεταξύ των δύο ζώα και απέχθεια τους για τον άλλον. Σε αυτή την εικόνα ο κλέφτης έχει αλιευθεί και τώρα θα υπάρξει ένα κυνηγητό γύρω από το σπίτι, αλλά να σου πω ότι ξεφύγουν από το ποντίκι και αφήστε την κακή γάτα με την επιθυμία να τον πιάσει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τυρί Τομ και Τζέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τυρί Τομ και Τζέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τυρί Τομ και Τζέρι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τυρί Τομ και Τζέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τυρί Τομ και Τζέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τυρί Τομ και Τζέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια