Παιχνιδια

Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων

Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων Βαθμολογία: 5/10

Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε αυτό το παζλ του μια εικόνα του Τομ και Τζέρι, όπου τα αυτοκίνητα δίσκο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να επιλέξετε ένα κομμάτι και μετακινήστε το ποντίκι για να μετακινήσετε το κομμάτι και να κοιτάξουμε να ταιριάζουν μεταξύ τους για να σχηματίσουν και πάλι την αρχική εικόνα. Το παζλ μπορεί να έχει δώδεκα, είκοσι τέσσερις, εξήντα τεσσάρων ενενήντα εννέα κομμάτια και μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων, κάνοντας κλικ πάνω στον αριθμό. Η προσαρμογή θα είναι αυτόματη όταν ρυθμίζετε ένα μέρος στο άλλο για να χωρέσει. Τομ και Τζέρι είναι η γελοιογραφία της γάτας με το ποντίκι διάσημο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 34296 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 522 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 2424 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 34296 φορές
Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων

Σκηνή από ένα αγώνα της Formula 1 με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι σειρά. Η γάτα και το ποντίκι αντιπροσωπεύουν την ιστορική μάχη μεταξύ αυτών των δύο κατοικίδια ζώα. Γάτες και ποντίκια επίθεση κυνήγι. Τα ποντίκια εγκαταλείπουν τις γάτες. Σε αυτή τη σειρά κινουμένων σχεδίων, η γάτα Τομ κυνηγά το ποντίκι Τζέρι, αλλά ποτέ δεν τον παίρνει κάτω. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων που έχουν το παζλ. Ελέγχει το επίπεδο δυσκολίας, επιλέγοντας τον αριθμό των τεμαχίων, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Τρέχει σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, όπως τους χαρακτήρες της εικόνας θα πρέπει να συγκεντρώσει εκ νέου τα κομμάτια του παζλ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τομ και Τζέρι: οδήγηση αυτοκινήτων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια