Παιχνιδια

Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι

Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι Βαθμολογία: 5/10

Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απολαύστε την πραγματοποίηση αυτής της παζλ Τομ και Τζέρι. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, κάντε κλικ σε ένα κομμάτι και αυτό θα κινηθεί τον ελεύθερο χώρο. Θα πρέπει να ξαναχτίσουν την εικόνα για το πώς η γάτα κυνηγά το ποντίκι. Ο στόχος είναι να επιστρέψει για να δείτε την πλήρη εικόνα των δύο ζώων. Το παιχνίδι δείχνει μια σκηνή από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι. Ο Τομ είναι ένα κατοικίδιο ζώο γάτα που κυνηγά πάντα το Τζέρι ποντίκι. Το ποντίκι πάντα προσπαθεί να κλέψει τα τρόφιμα ή να βλάψει μια γάτα, είναι πολύ ανόητο. Μια σειρά από πολύ αστείος, γελοιογραφία, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν τώρα μέσω αυτού του παζλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15226 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1378 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 998 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15226 φορές
Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι

Τομ και Τζέρι είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση των ΗΠΑ. Η σειρά δείχνει την εχθρότητα ανάμεσα σε μια γάτα και ένα ποντίκι. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μετακινήσετε τα κομμάτια σε μια ελεύθερη υποδοχή να είναι βάζοντας τα κομμάτια στη θέση του για να πάει πίσω για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Ένα παιχνίδι γρίφων με μια σκηνή, όπως η γάτα κυνηγά το ποντίκι. Για να παίξετε κάντε κλικ με το ποντίκι για τα μέρη και θα γλιστρήσει και μόνο τον ελεύθερο χώρο έχετε στην οθόνη. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων για να αυξήσετε ή να μειώσετε τη δυσκολία. Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανασύνθεση μια εικόνα του Τομ και Τζέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια