Παιχνιδια

Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι

Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι Βαθμολογία: 6/10

Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε ένα παζλ του Τομ και Τζέρι. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κομμάτι με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να επιλέξετε το κομμάτι και μετακινήστε το ποντίκι για να μετακινήσετε το κομμάτι. Η προσαρμογή θα είναι αυτόματη όταν ρυθμίζετε ένα μέρος στο άλλο. Θα πρέπει να κάνουν όλα τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους για να πάρει πίσω για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Το παζλ είναι μια εικόνα της σειράς κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι. Στην εικόνα η γάτα Τομ είναι έτοιμος να χτυπήσει το Τζέρι ποντίκι με ένα φτυάρι. Διαφεύγει το ποντίκι στην τρύπα ποντίκι του στον τοίχο του σπιτιού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 57877 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 288 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 7806 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 57877 φορές
Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι

Τομ και Τζέρι είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων στην οποία μια γάτα κυνηγά και προσπαθεί να πιάσει ένα ποντίκι. Τομ γάτα αντιπροσωπεύει κυνηγούς κατοικίδια ποντίκια. Ο καθένας αισθάνεται συμπάθεια για το ποντίκι, γιατί έχει έναν σκληρό χρόνο να ξεφεύγουν από τα συνεχή παγίδες γάτα. Είναι μια πολύ αστεία σειρά και εδώ έχουμε μια κλασική σκηνή μεταξύ της δίωξης των δύο χαρακτήρων. Παίξτε με τη γάτα και το ποντίκι ολοκληρώσετε αυτό το παζλ με την σειρά κινουμένων σχεδίων. Θέλετε η γάτα σας να πιάσει το ποντίκι; Όλοι θέλαμε μερικές φορές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ Τομ και Τζέρι: γάτας από το ποντίκι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια