Παιχνιδια

Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι

Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι Βαθμολογία: 6/10

Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι, έχει την εχθρότητα μεταξύ γάτες και ποντίκια. Σε αυτό το παζλ της εικόνας για την περαιτέρω εισαγάγει το σκυλί, το οποίο είναι το ζώο που μισεί τα σκυλιά. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνετε ένα παζλ με Τομ και Τζέρι πάντα ο σκύλος κυνηγάει τη γάτα. Για να ολοκληρωθεί η εικόνα drag and drop 'τα κομμάτια με το ποντίκι για να τους ταιριάζουν μεταξύ τους. Ο σκοπός είναι να αποκαταστήσει την εικόνα για να δείτε το πλήρες, όπως ήταν προηγουμένως. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των κομμάτια του παζλ για να ελέγχει το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 44672 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 368 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 4040 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 44672 φορές
Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι

Κάντε ένα παιχνίδι γρίφων με μια εικόνα του μια σκηνή από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Επιλέξτε τον αριθμό των τεμαχίων στα οποία η εικόνα πρέπει να σπάσει και θα πρέπει να ανοικοδομήσουν. Εάν επιλέξετε ένα μικρό αριθμό τεμαχίων η ανάλυση του παιχνιδιού θα είναι ευκολότερη. Εάν επιλέξετε ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων, η λύση θα είναι πιο δύσκολο. Το θέμα καθιστά υψηλό για τα παιδιά, τόσο γι 'αυτούς είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μικρό αριθμό τεμαχίων, για να κάνουν το παιχνίδι πιο εύκολο. Ο σκύλος θα κυνηγήσει τη γάτα και το ποντίκι γάτα. Η αιώνια πάλη μεταξύ των ζώων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τομ και Τζέρι: Σκύλος, γάτα και το ποντίκι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια