Παιχνιδια

Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι

Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι Βαθμολογία: 4/10

Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε αυτό το διασκεδαστικό Τομ και Τζέρι παζλ, όπου μπορείτε να μετακινήσετε τα κομμάτια καταλαμβάνουν μια ελεύθερη υποδοχή για να πάει συνθέτουν την εικόνα. Θα πρέπει να αποκατασταθεί μια εικόνα που έχει χωριστεί σε ίσα μέρη. Κατ'αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τμημάτων για να χωρίσει την εικόνα. Αν διαιρεθεί σε λίγα μέρη θα είναι εύκολο να το πράξουν παιδιά ή άτομα με μικρή εμπειρία. Αν το διαιρέσουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανταλλακτικών, η δυσκολία θα αυξηθεί. Κατάλληλο για ενήλικες ή άτομα με περισσότερη εμπειρία κάνει παζλ. Παίξουν και να διασκεδάσουν με τη γάτα Τομ και Τζέρι το ποντίκι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 60468 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 242 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 2816 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 60468 φορές
Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι

Κάντε ένα παζλ σειρά παιχνίδι αμερικανός γελοιογραφία, γάτα και το ποντίκι Τομ και Τζέρι. Κάποιος θα ήταν ότι το έκανε στις αρχές της δεκαετίας του '60 και τις περιπέτειες ενός ποντικιού που ζει σε ένα σπίτι. Πρόκειται για ένα ποντίκι που προσπαθεί να κλέψει φαγητό από την κουζίνα και αποθήκη. Στο σπίτι είναι μια γάτα που επιδιώκει πάντα και ονομάζεται Τομ. Είναι μια ανόητη γάτα που διαφεύγει πάντα και τίποτα δεν θα συμβεί ποτέ. Σε αυτό το παζλ σύρετε το ποντίκι και έχει κλαπεί ένα μεγάλο κομμάτι τυρί και δραπετεύει, όπως έχει ανακαλυφθεί από τη γάτα παρατηρεί. Είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό της σειράς, αλλά πάντα κατάφερνε να κλέψει το φαγητό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συρόμενη παζλ Τομ και Τζέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια