Παιχνιδια

Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι

Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι Βαθμολογία: 6/10

Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απολαύστε κάνει αυτά τα τρία παζλ Τομ και Τζέρι στον υπολογιστή σας. Αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις του παζλ. επιλέγοντας λιγότερα μέρη πρέπει να είναι πιο εύκολα ή ότι έχει περισσότερο και έχουν μεγαλύτερη δυσκολία. Μπορείτε να επιλέξετε πώς να μαζέψει τα κομμάτια, επιλέγοντας τη μορφή τους. Μπορείτε να πάρετε μια σειρά από επιλογές στο πάνω μέρος της οθόνης για να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων να συνθέτουν την εικόνα και το είδος των τμημάτων. Για να κάνετε το παιχνίδι πιο δύσκολο μπορεί να επιλέξει να χρειάζεται να περιστρέψετε τα κομμάτια. Σταματήστε να περιστρέψετε το επιλεγμένο κομμάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο διαστήματος, τα πλήκτρα βέλους ή τον τροχό του ποντικιού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 48802 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 329 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2594 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 48802 φορές
Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι

Οι δύο χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων αγαπημένη από τα παιδιά. Τομ και Τζέρι είναι ένα ποντίκι και μια γάτα που ζει σε ένα σπίτι και είναι θανάσιμοι εχθροί. Η γάτα πηγαίνει όλα τα επεισόδια κινουμένων σχεδίων κυνηγούν το ποντίκι. Το ποντίκι φαίνεται πάντα σαν να κλέβει φαγητό από την κουζίνα ή το ντουλάπι του σπιτιού. Η γάτα και το ποντίκι έχουν φυσικούς εχθρούς και τα ζώα αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων για τα επιτεύγματά τηλεόραση ότι η έννοια. Παίξτε για να κάνει ένα παζλ με σκηνές κινουμένων σχεδίων του Τομ και Τζέρι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε όλες τις επιλογές για να προσαρμόσουν το παιχνίδι σε παιδιά ή ενήλικες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τρεις Σέγες του Τομ και Τζέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια