Παιχνιδια

Τομ κυνηγώντας Τζέρι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τομ κυνηγώντας Τζέρι

Τομ κυνηγώντας Τζέρι Βαθμολογία: 4/10

Τομ κυνηγώντας Τζέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας αρέσει κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι; Απολαύστε κάνει αυτό το μεγάλο παζλ του Τομ και Τζέρι. Θα πρέπει να μετακινήσετε τα κομμάτια του παζλ, έτσι ώστε κάθε μέρος παίρνει τη θέση του και να επιστρέψει για να δείτε την πλήρη εικόνα για το πώς η γάτα κυνηγά το ποντίκι. Τομ και Τζέρι είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων από τη δεκαετία του '60 που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα αφηγείται την ιστορία μιας εσωτερικής γάτας για να προστατεύσει το σπίτι σας από την κλοπή της ένα μικρό ποντίκι που ζει στους τοίχους του σπιτιού. Αυτό το παζλ έχει μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα αυτής της σειράς στην οποία η γάτα κυνηγάει το ποντίκι Τομ έχει κλαπεί κάτι στο σπίτι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 20389 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 980 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1138 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 20389 φορές
Τομ κυνηγώντας Τζέρι

Συρόμενη παζλ μια σκηνή από τη σειρά κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση του Τομ και Τζέρι. Η γάτα κυνηγάει το ποντίκι, όπως συνηθίζεται στη φύση, είναι δύο ζώα που είναι θανάσιμοι εχθροί. Η γάτα προσπαθεί να πιάσει το ποντίκι. Στη φύση η εχθρότητα συνήθως. Στη σειρά η γάτα προστατεύει το σπίτι στο οποίο ζουν. Το ποντίκι πάντα προσπαθεί να κλέψει φαγητό από το σπίτι και να προστατεύεται η γάτα. Στο συρόμενη παζλ εικόνα βλέπουμε η γάτα προσπαθεί να πιάσει το ποντίκι, εμπαιγμός από αυτόν, γιατί στο τέλος το ποντίκι διέφυγε πάντα γάτα και τίποτα δεν ήταν λάθος.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τομ κυνηγώντας Τζέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τομ κυνηγώντας Τζέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τομ κυνηγώντας Τζέρι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τομ κυνηγώντας Τζέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τομ κυνηγώντας Τζέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τομ κυνηγώντας Τζέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια