Παιχνιδια

Τομ και Τζέρι τρέιλερ

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Τομ και Τζέρι τρέιλερ

Τομ και Τζέρι τρέιλερ Βαθμολογία: 6/10

Τομ και Τζέρι τρέιλερ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνετε αυτό το παζλ Τομ και Τζέρι. Η εικόνα χωρίζεται σε ισότιμη βάση και θα πρέπει να εγκατασταθούν για θραύσματος σε θέση να επιστρέψει για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Η σειρά κινουμένων σχεδίων στην οποία μια γάτα κυνηγάει πάντα το ποντίκι. Για να λύσει το παζλ, κάντε κλικ σε ένα τμήμα της εικόνας και αυτό θα τοποθετήσει το υπόλοιπο κενό. Θα πρέπει να αλλάξετε κάθε μέρος της θέση της εικόνας για να ολοκληρωθεί η εικόνα. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να έχουμε ολόκληρη την εικόνα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα να κερδίσει το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 33583 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 536 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2356 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 33583 φορές
Τομ και Τζέρι τρέιλερ

Στη σειρά κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση, η γάτα κυνηγά το ποντίκι Τομ και Τζέρι πάντα. Σε αυτό το παζλ που έχετε μια χαρακτηριστική σκηνή από τη σειρά, στην οποία η γάτα τρέχει μετά το ποντίκι. Η γάτα δεν πιάνει το ποντίκι. Η σειρά βασίζεται σε φυσικά μίσος έχουν αυτά τα δύο ζώα. Ένα πολύ αστείο σειρά των ζώων. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το παζλ των δύο ζώα τρέχει, όπως πάντα σε κάθε επεισόδιο. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε το παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά για να δείτε αν μπορείτε να το λύσει πριν ή μαζί με ένα μεγαλύτερο αριθμό των τμημάτων για την αύξηση της δυσκολίας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι τρέιλερ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι τρέιλερ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τομ και Τζέρι τρέιλερ σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Τομ και Τζέρι τρέιλερ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τομ και Τζέρι τρέιλερ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τομ και Τζέρι τρέιλερ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια