Παιχνιδια

Δίωξη του Τομ και Τζέρι

παιχνίδι της Τομ και Τζέρι

Δίωξη του Τομ και Τζέρι

Δίωξη του Τομ και Τζέρι Βαθμολογία: 5/10

Δίωξη του Τομ και Τζέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο Τομ είναι η κατοικίδια γάτα κυνηγά πάντα το Τζέρι ποντίκι. Απολαύστε την πραγματοποίηση αυτής της παζλ στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων που έχετε. Σε πολλά κομμάτια του παζλ ορίζει η δυσκολία του παιχνιδιού. Εάν επιλέξετε λιγότερα μέρη θα είναι πιο εύκολο να παίξει και είναι κατάλληλο για παιδιά. Εάν επιλέξετε ένα μεγάλο αριθμό τεμαχίων, το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο και είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Σας προτείνω μια πρόκληση, να πάτε αύξηση του αριθμού των τμημάτων, όταν θα το καταλάβω και να δείτε αν μπορείτε να επαν-λύσει με περισσότερα κομμάτια. Αυτό το παιχνίδι είναι μια πνευματική πρόκληση για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13321 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1560 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 716 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13321 φορές
Δίωξη του Τομ και Τζέρι

Παιχνίδι όπου πρέπει να λύσει ένα γρίφο Τομ και Τζέρι. Οι δύο χαρακτήρες είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση Τομ και Τζέρι. Σε αυτή τη σειρά δύο ζώα που ζουν στο ίδιο σπίτι είναι πάντα στην συμπλοκή. Το ποντίκι σπίτι προσπαθεί να κλέψει τα τρόφιμα και η γάτα τον κυνηγά πάντα, αλλά ποτέ δεν τον παίρνει κάτω. Είναι ένα πνευματικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα κομμάτι για να κυκλοφορούν και να καταλάβει την κενή θέση. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι πίσω για να δείτε ολόκληρη την εικόνα, όπως φαίνεται στην αρχή. Παίξτε με το ποντίκι και η γάτα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Δίωξη του Τομ και Τζέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Τομ και Τζέρι flash παιχνίδι που ονομάζεται Δίωξη του Τομ και Τζέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Δίωξη του Τομ και Τζέρι σε Griego και σχετίζεται με Τομ και Τζέρι. Νέο παιχνίδι μας Δίωξη του Τομ και Τζέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Τομ και Τζέρι μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Δίωξη του Τομ και Τζέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δίωξη του Τομ και Τζέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τομ και Τζέρι πιο έπαιξαν παιχνίδια