Παιχνιδια

τρελό φορτηγό στην εθνική οδό

παιχνίδι της Φορτηγά

τρελό φορτηγό στην εθνική οδό

τρελό φορτηγό στην εθνική οδό Βαθμολογία: 6/10

τρελό φορτηγό στην εθνική οδό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οδηγήστε αυτό το τρελό φορτηγό στο δρόμο όσο πιο γρήγορα μπορείτε! Χρησιμοποιήστε τα βέλη αριστερά και δεξιά για να περιστρέψετε ή να μετακινήσετε πλευρικά, το πάνω και κάτω βέλη για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα μπαρ και χώρο για να μεταβείτε. Θα πρέπει να αποφεύγουμε όλα τα αυτοκίνητα που δεν θα αφήσει να πάει. Αν κάνετε μια πρέσα άλμα τοίχο και να συνεχίσει να τρέχει. Θα πρέπει να προσπεράσει όλα τα αυτοκίνητα. Πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι όλα γίνονται τόσο πριν όσο και να μην αφήσει να πάει, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο διαστήματος για να πηδούν από πάνω τους και να συνεχίσει να τρέχει στην τρελλή εξόρμηση σας κάτω από το δρόμο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 212590 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 41 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 21786 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 212590 φορές
τρελό φορτηγό στην εθνική οδό

Οδηγήστε αυτό το όχημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πατήστε το αριστερό και το δεξί βέλος πλήκτρα για να κατευθύνουν, το πάνω και κάτω πλήκτρα για τον έλεγχο της ταχύτητας, και το spacebar για να μεταβείτε. Αγωνιστικά το παιχνίδι με ένα φορτηγό. Θα πρέπει να οδηγήσετε ένα φορτηγό σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην έρημο. Αυτοκίνητα προσπαθήστε να εμποδίζουν το δρόμο σας και όλα έχουν ρυθμιστεί με την ίδια ταχύτητα δίπλα στο άλλο. Τα αυτοκίνητα είναι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να προχωρήσουμε μπροστά. Χτυπάει όλα σε αυτόν τον αγώνα επιτάχυνση μέσα από την έρημο. Μπορείτε να αποφύγετε ένα εμπόδιο ή άλμα για να περάσουν. Ο στόχος δεν είναι να σταματήσει και να πάρει πολύ πριν από τον τερματισμό. Κάθε υπέρβαση του επιπέδου προκαλεί το επόμενο πιο γρήγορα, πιο εμπόδια και χρειάζονται περισσότερη ταχύτητα. Για δοκιμάσουν τις οδηγικές σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται τρελό φορτηγό στην εθνική οδό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Φορτηγά flash παιχνίδι που ονομάζεται τρελό φορτηγό στην εθνική οδό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται τρελό φορτηγό στην εθνική οδό σε Griego και σχετίζεται με Φορτηγά. Νέο παιχνίδι μας τρελό φορτηγό στην εθνική οδό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Φορτηγά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται τρελό φορτηγό στην εθνική οδό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

τρελό φορτηγό στην εθνική οδό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Φορτηγά πιο έπαιξαν παιχνίδια

φυλή φορτηγό τέρας παιχνίδι ►

φυλή φορτηγό τέρας

5
5 από τα 10 - 4328 ψήφους
Έπαιξε
68759
φορές

Αυτό το παιχνίδι το αυτοκίνητο είναι γεμάτο δράση, ταχύτητα και μεγάλα pickups με τεράστιες ρόδες. Τα οχ& ...