Παιχνιδια

φυλή φορτηγό τέρας

παιχνίδι της Φορτηγά

φυλή φορτηγό τέρας

φυλή φορτηγό τέρας Βαθμολογία: 5/10

φυλή φορτηγό τέρας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι το αυτοκίνητο είναι γεμάτο δράση, ταχύτητα και μεγάλα pickups με τεράστιες ρόδες. Τα οχήματα αυτά είναι γνωστά ως φορτηγό τέρας, και είναι τροποποιημένα οχήματα για να κάνουν μεγάλα άλματα και να συντρίψει μικρότερα αυτοκίνητα. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα φορτηγά και κινούνται ανάμεσα στ 'άστρα συλλογής οθόνη εμφανίζεται και σπάζοντας όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο δρόμο σας για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην συντριβή με τα εμπόδια. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα, και το παιχνίδι θα είναι όλο και πιο δύσκολο, όπως σας περάσει κάθε επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 68759 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 192 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 4328 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 68759 φορές
φυλή φορτηγό τέρας

Τα φορτηγά τέρας είναι μια μεγάλη επίδειξη στην οποία τροποποιημένα οχήματα γίνονται εκθέσεις ή διαγωνισμούς. Τα οχήματα που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως φορτηγά ή pickups τροποποιημένη ανάρτηση αέρα και μεγάλους τροχούς. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα αυτοκίνητα είναι ικανός για μεγάλα άλματα, και να καταστρέψουν άλλα οχήματα που κινούνται πάνω τους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι εκδηλώσεις συγκεντρώνουν πολλούς θαυμαστές των φορτηγών τέρας. Τώρα μπορείτε να συμμετάσχετε την παράσταση με δωρεάν online παιχνίδι μας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται φυλή φορτηγό τέρας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Φορτηγά flash παιχνίδι που ονομάζεται φυλή φορτηγό τέρας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται φυλή φορτηγό τέρας σε Griego και σχετίζεται με Φορτηγά. Νέο παιχνίδι μας φυλή φορτηγό τέρας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Φορτηγά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται φυλή φορτηγό τέρας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φυλή φορτηγό τέρας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Φορτηγά πιο έπαιξαν παιχνίδια