Παιχνιδια

εμπόδιο με φορτηγό

παιχνίδι της Φορτηγά

εμπόδιο με φορτηγό

εμπόδιο με φορτηγό Βαθμολογία: 3/10

εμπόδιο με φορτηγό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Υπολογισμός στο παιχνίδι θα πρέπει να λαμβάνουν υπολογίζεται όταν φρενάρετε το αυτοκίνητό σας για να υπερπηδήσει το εμπόδιο. Θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο στο δρόμο, και να σταματήσει το χρόνο πριν από το χτύπημα του πέτρινο τοίχο. Υπάρχουν πολλά επίπεδα, αλλά με λίγη εξάσκηση θα πετύχετε τίποτα ξεπεραστούν. Θα πρέπει να μετρήσει πολύ καλά τη δύναμη του άλμα να αποφευχθεί το χτύπημα το επόμενο πράγμα είναι στο δρόμο ή πτώση πάνω από το εμπόδιο. Μια δραστηριότητα που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας για τον έλεγχο της εξουσίας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 52053 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 306 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 3640 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 52053 φορές
εμπόδιο με φορτηγό

Παιχνίδι υπολογισμού. Θα πρέπει να υπολογίσει καλά, όταν θα πρέπει να επιβραδύνει το φορτηγό σας, να πηδήξει τα εμπόδια στο δρόμο και να σταματήσουν εγκαίρως πριν χτυπήσει το πέτρινο τοίχο. Υπάρχουν πολλά επίπεδα, αλλά με λίγη εξάσκηση μπορείτε να διαχειριστείτε για να τα ξεπεράσουν. Ορισμός άλμα πάνω από τα εμπόδια με ένα αυτοκίνητο. Αλλά θα πρέπει να κάνετε μια καλή εικασία και άλμα, χωρίς να χτυπήσει τις προστασίες που είναι διαθέσιμες μετά από το εμπόδιο. Θα πρέπει να αποφεύγονται τα εμπόδια με άλματα, ελέγχει το ποσοστό απόκλισης. Οδηγήστε το φορτηγό με όλες τις πιθανές εξουσία, αλλά να διασφαλίσουμε ότι δεν θα περάσει το στόχο. Άλμα πάνω από τα επικίνδυνα αντικείμενα ή μια ολόκληρη σειρά αυτοκινήτων. Όπως και οι φιγούρες είναι τόσο επικίνδυνα με τα οχήματα στην πραγματική ζωή. Βλέπουμε στην τηλεόραση ως γεγονότα της δράσης και της περιπέτειας. Αυτό είναι για να κάνει το ίδιο και να μιμηθεί στους γενναίους άλμα μια ολόκληρη σειρά από αυτοκίνητα ή λεωφορεία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται εμπόδιο με φορτηγό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Φορτηγά flash παιχνίδι που ονομάζεται εμπόδιο με φορτηγό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται εμπόδιο με φορτηγό σε Griego και σχετίζεται με Φορτηγά. Νέο παιχνίδι μας εμπόδιο με φορτηγό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Φορτηγά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται εμπόδιο με φορτηγό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

εμπόδιο με φορτηγό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Φορτηγά πιο έπαιξαν παιχνίδια