Παιχνιδια

φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών

παιχνίδι της Φορτηγά

φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών

φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών Βαθμολογία: 6/10

φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μπορείτε να παραδώσουν αγαθά κατασκευή στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, χωρίς να πέφτει πάρα πολλά στοιχεία από το ρυμουλκούμενο στο βραχώδες έδαφος που θα πρέπει να περάσουν; Αυτό είναι ακριβώς ό, τι δουλειά σας είναι εδώ σε αυτό το εργοτάξιο, ώστε να δούμε πόσο καλά μπορείτε να οδηγείτε το φορτηγό. Χρησιμοποιήστε τα πάνω και κάτω βέλη για να επιταχύνει και το φρένο. Χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί βέλος για να ισορροπήσει το φορτηγό σας. Το μπαρ του χώρου θα ξεφορτώσουν το φορτίο σας. Συνδέστε το ημιρυμουλκούμενο και δεν θα το χάσετε!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 21998 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 905 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1122 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 21998 φορές
φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών

Φορτηγά χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των βαρέων υλικών και εμπορευμάτων και τα φορτία που δεν θα μπορούσαν να μεταφέρονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο λόγω του βάρους ή του όγκου της.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Φορτηγά flash παιχνίδι που ονομάζεται φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών σε Griego και σχετίζεται με Φορτηγά. Νέο παιχνίδι μας φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Φορτηγά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Φορτηγά πιο έπαιξαν παιχνίδια