Παιχνιδια

αγωνιστικά ρυμουλκούμενο

παιχνίδι της Φορτηγά

αγωνιστικά ρυμουλκούμενο

αγωνιστικά ρυμουλκούμενο Βαθμολογία: 5/10

αγωνιστικά ρυμουλκούμενο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Δεν υπάρχουν όρια, όταν πρόκειται για αγώνες, οπότε γιατί να μην πρέπει να πάει σε αυτό το τρέιλερ με βάση τη φυλή; Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτό το παιχνίδι αγωνιστικά δεν είναι όπως οτιδήποτε άλλο έχετε παίξει. Εάν είστε νέοι με τα αγωνιστικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση αυτό δεν είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για σας, αυτό είναι δύσκολο να συνηθίσουν ακόμα και αν είστε ένας βετεράνος σε αυτά τα παιχνίδια, λόγω της μεγάλης φορτηγό που πρέπει να ελεγχθεί. Οι έλεγχοι είναι το ίδιο όπως και κάθε άλλο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου, μπορείτε να κατευθύνουν με το αριστερό και το δεξί βέλος και μπορείτε να επιταχύνει και να σπάσει χρησιμοποιώντας το πάνω και κάτω βέλη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 14693 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1403 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 156 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 14693 φορές
αγωνιστικά ρυμουλκούμενο

Μετά από μερικούς γύρους θα έχετε συνηθίσει να οδηγούν με ένα μεγάλο τροχόσπιτο, και αν καταφέρετε να πάρετε κάποια αναβαθμισμένο φορτηγό όλα θα πάρει ακόμα πιο εύκολη. Δεν έχει σημασία η εμπειρία σας στα παιχνίδια αγώνες τρέιλερ σε απευθείας σύνδεση θα έχετε τη διασκέδαση παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν φορές όταν είστε σε κίνηση και θα έχετε τρελός για άλλα μεγάλα φορτηγά που σας επιβραδύνει ... Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι δικό τους σφάλμα, είναι πιο δύσκολο να οδηγεί φορτηγά με ρυμουλκούμενα καιρό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αγωνιστικά ρυμουλκούμενο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Φορτηγά flash παιχνίδι που ονομάζεται αγωνιστικά ρυμουλκούμενο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αγωνιστικά ρυμουλκούμενο σε Griego και σχετίζεται με Φορτηγά. Νέο παιχνίδι μας αγωνιστικά ρυμουλκούμενο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Φορτηγά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αγωνιστικά ρυμουλκούμενο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αγωνιστικά ρυμουλκούμενο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Φορτηγά πιο έπαιξαν παιχνίδια