Παιχνιδια

μεταφορά εμπορευμάτων

παιχνίδι της Φορτηγά

μεταφορά εμπορευμάτων

μεταφορά εμπορευμάτων Βαθμολογία: 7/10

μεταφορά εμπορευμάτων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι είστε ένας αλλαγή hillbilly εργάζεται ως άνθρωπος παράδοσης. Η δουλειά σου είναι να παραδώσει τα εμπορεύματα εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να έχουν την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι τα αγαθά έχουν παραδοθεί σε ένα κομμάτι. Θα λάβετε διάφορα είδη φορτίων και είναι δουλειά σας για να τους παραδώσει ασφαλή και γρήγορα. Καλή τύχη! Χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλη για να οδηγήσει το φορτηγό, και το αριστερό και το δεξί πλήκτρο για να το ισορροπήσει. Αν θέλετε μια μικρή ώθηση, pres το πλήκτρο αλλαγή.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9349 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2451 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 122 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9349 φορές
μεταφορά εμπορευμάτων

Με αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής, μπορείτε να οδηγήσετε ένα παλιό φορτηγό για τη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων από μια αποθήκη στην άλλη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις κλίσεις, και να επιβραδύνει όταν πάρει στην κορυφή να μην κάνει ένα μεγάλο άλμα και να χάσει τα αγαθά το φθινόπωρο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μεταφορά εμπορευμάτων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Φορτηγά flash παιχνίδι που ονομάζεται μεταφορά εμπορευμάτων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μεταφορά εμπορευμάτων σε Griego και σχετίζεται με Φορτηγά. Νέο παιχνίδι μας μεταφορά εμπορευμάτων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Φορτηγά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μεταφορά εμπορευμάτων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μεταφορά εμπορευμάτων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Φορτηγά πιο έπαιξαν παιχνίδια