Παιχνιδια

κορυφαία παιχνίδια

Οι 10 πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Διαδίκτυο

Τα καλύτερα παιχνίδια στο Διαδίκτυο που είναι το πιο έπαιξαν παιχνίδια για να δημιουργήσετε τα κορυφαία δωρεάν παιχνίδια του διχτυού. Αυτή είναι η κατάταξη από τα καλύτερα παιχνίδια στο Διαδίκτυο, τα παιχνίδια που έχουν παίξει περισσότερες φορές. Η ιστοσελίδα μας δίκτυο είναι παρούσα σε όλο τον κόσμο και έχει χιλιάδες επισκέπτες και οι συμμετέχοντες κάθε μέρα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε πάνω μας με τα πραγματικά δεδομένα. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς περιεχόμενο και οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν εγκαταστήσει στους υπολογιστές τους, επειδή το περιεχόμενό μας είναι δωρεάν και είναι κατάλληλο για όλους τους υπολογιστές με Windows λειτουργικό σύστημα, το οποίο είναι στην πραγματικότητα οι πιο συνηθισμένες. Συμμετοχή σε αυτή την κατάταξη με τα παιχνίδια σας και τις ψήφους σας, τόσο βαθμολογία και μοιράζονται τα παιχνίδια για τα κοινωνικά δίκτυα.

Τα καλύτερα παιχνίδια

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Διαδίκτυο είναι:

Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Μοιραστείτε το!
Delicious
Παραδοσιακά Πασιέντζα παιχνίδι ►

(Πασιέντζα)

275778 φορές έπαιξε !
3

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι φέρνει την παραδοσιακή πασιέντζα στον υπολογιστή σας. Ένα single-player παιχνίδι. Έχετε πολλές στοίβες των καρτών με ένα πρόσωπο επάνω δει κάρτα. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τις κάρτες στην κορυφή τέσσερις σωρούς, τα οποία είναι τα ταιριάζει στην τράπουλα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα και να λειτουργούν σε αύξουσα σειρά με τους αριθμούς της αξίας κάρτες, για να τελειώσει με την κάρτα του βασιλιά. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσετε όλες τις κάρτες από το παιχνίδι στις σωρούς των κορυφαίων. Αν έχετε ξεμείνει από κάρτες στην οθόνη κερδίζετε το παιχνίδι. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε τη διασκέδαση απλά ένα κομμάτι.

5 μπάλες σε μια γραμμή παιχνίδι ►

(Mπίλια)

498161 φορές έπαιξε !
6

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν μπάλες διαφόρων χρωμάτων, και θα πρέπει να κινηθούν οι μπάλες, έτσι ώστε 5 ή περισσότερες μπάλες του ιδίου χρώματος είναι συνδεδεμένοι σε μια ευθεία γραμμή, έτσι ώστε οι μπάλες θα καταστραφεί. Οι γραμμές μπορούν να είναι οριζόντια, κάθετη και διαγώνια. Μετά από κάθε κίνηση, νέες μπάλες θα διαμορφωθεί. θα χάσετε το παιχνίδι, εάν το σύνολο του σκάφους, είναι γεμάτη με μπάλες.

πασιέντζα παιχνίδι ►

(Πασιέντζα)

80821 φορές έπαιξε !
3

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι πασιέντζα φέρνει τη ζωή πίσω στον υπολογιστή σας. Για να σκοτώσουν εκείνα τα χρόνια νεκροί, ρίξτε μια πασιέντζα παιχνίδι και να ψυχαγωγηθούν. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τις κάρτες με τη σειρά. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με τους άσους, στη συνέχεια, δύο, τρεις και ούτω καθεξής. Βάλτε όλους τους αριθμούς σε τάξη και τελειώνει με τα στοιχεία της τράπουλα. Ένα παιχνίδι της διαλογής τα γράμματα από τους αριθμούς. Οι κάρτες που είναι ήδη πολλά και πρέπει να πάμε την αφαίρεση των καρτών για να πάω να δω τα φύλλα που χρειάζεστε. Ένα παιχνίδι πασιέντζα κάρτα για να παίξει μόνο στον υπολογιστή μέσω του Διαδικτύου.

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

(Xριστούγεννα)

1235017 φορές έπαιξε !
5

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ομοειδή. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα, τόσο περισσότερους πόντους θα σκοράρει με την καταστροφή του, αν έχετε αρκετούς πόντους που πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Θα πρέπει να αφαιρέσετε ομάδες από τις μπάλες με το ίδιο χρώμα και με τον τρόπο αυτό οι σφαίρες πέφτουν πάνω. Ο στόχος είναι να προσπαθήσει να εξαλείψει όλες τις μπάλες που έχετε στην οθόνη για να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Δοκιμάστε ότι οι ομάδες είναι τόσο μεγάλο όσο το δυνατόν για να κερδίσετε περισσότερους πόντους με κάθε κίνηση.

μισοφέγγαρο πασιέντζα παιχνίδι ►

(Πασιέντζα)

27624 φορές έπαιξε !
5

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι εισάγουμε ένα διαφορετικό είδος πασιέντζα. Στο κεντρικό τμήμα του διοικητικού συμβουλίου θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλη φύλλα σε αύξουσα και φθίνουσα σε κάποιους άλλους. Αλλά στα άκρα μπορεί να στοίβα χαρτιά του ίδιου χρώματος σε αύξουσα, καθώς και σε φθίνουσα, για να πάρετε τις κάρτες που χρειάζεστε για την κεντρική αναχώματα. Με αυτή την απλή πασιέντζα ξοδεύετε πολύ χρόνο διασκεδαστικό, για εκείνους τους χρόνους όταν δεν γνωρίζει απόλυτα τι να κάνει.

Suduko σε διαγώνιο παιχνίδι ►

(Σουντόκου)

75185 φορές έπαιξε !
4

Συμπληρώστε τα τετράγωνα με 1 - 9 σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες: 1. Οι αριθμοί σε κάθε γραμμή ή στήλη ή διαγώνιο δεν πρέπει να επαναλάβουμε 2. Οι αριθμοί σε κάθε ομάδα 3x3 (περιβάλλεται από πυκνή γραμμές) δεν πρέπει να επαναλάβουμε

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παιχνίδι ►

(Xριστούγεννα)

17055 φορές έπαιξε !
5

Ένα δωρεάν νοημοσύνη παιχνίδι γραμμή διασκέδαση και δεξιοτήτων, όπου θα πρέπει να περιστρέψετε τα κομμάτια του καλωδίου και υποδοχές για τις λάμπες για να ολοκληρώσει το ηλεκτρικό κύκλωμα, έτσι ώστε όλοι οι λαμπτήρες ανάβουν ταυτόχρονα. Μπορείτε να παίξετε κάθε φορά που θέλετε να πάρετε την υψηλότερη βαθμολογία, μπορείτε να εγγραφείτε στο τέλος του παιχνιδιού σας.

Σίμπσονς πύργος παιχνίδι ►

(Οι Σίμπσονς)

132259 φορές έπαιξε !
5

Σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι των Σίμπσονς. Έχετε να κάνετε κλικ στο ποντίκι σε μια εικόνα που έχει στο πλευρό του άλλου ίδια εικόνα για την πατήσατε. Μόλις έχετε κάνει κλικ, θα μειωθεί μια άλλη εικόνα ή ο πύργος θα πάει κάτω. Ο απώτερος στόχος είναι να μείνετε δεν οποιαδήποτε εικόνα.

Crash team racing παιχνίδι ►

(Aυτοκινητα και Kούρσα)

73559 φορές έπαιξε !
7

Μια μεγάλη σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Crash Bandicoot, με ένα φλάς έκδοση του δημοφιλούς Racing Team Crash, ένα βιντεοπαιχνιδιών PlayStation από το έτος 1999. Μπορείτε να απολαύσετε τώρα τις τρελές κούρσες με Crash Bandicoot και τους φίλους του. Το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να οδηγείτε go-kart σας το καλύτερο που μπορείτε και να φτάσει στην πρώτη θέση, κερδίζοντας τους αντιπάλους σας. Αν σας αρέσει το μοτέρ και αυτοκίνητα, προτείνουμε την ιστοσελίδα: Ενοικίαση Αυτοκινήτων για τα καλύτερα αυτοκίνητα με χαμηλές τιμές.

Βρείτε την Πόλη παιχνίδι ►

(Γεωγραφιας)

119833 φορές έπαιξε !
6

Πόσα γνωρίζετε για το Παγκόσμιο Γεωγραφία; Σε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορείτε να αποδείξουν τις ικανότητές σας της γεωγραφίας. Θα πρέπει να απαντήσετε τις δοκιμές για την προώθηση επίπεδα. Θα πρέπει να βρείτε την πόλη που σας λέει το παιχνίδι. Λονδίνο, Ζάγκρεμπ, στην Καμπάλα της Ουγκάντα ή ... το παιχνίδι θα σας δώσει σημεία, ανάλογα με το πόσο κοντά σας στο χάρτη. Είναι ένα παιχνίδι με πολλά για να μάθουν τη γεωγραφία.