Παιχνιδια

κορυφαία παιχνίδια

Οι 10 πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Διαδίκτυο

Τα καλύτερα παιχνίδια στο Διαδίκτυο που είναι το πιο έπαιξαν παιχνίδια για να δημιουργήσετε τα κορυφαία δωρεάν παιχνίδια του διχτυού. Αυτή είναι η κατάταξη από τα καλύτερα παιχνίδια στο Διαδίκτυο, τα παιχνίδια που έχουν παίξει περισσότερες φορές. Η ιστοσελίδα μας δίκτυο είναι παρούσα σε όλο τον κόσμο και έχει χιλιάδες επισκέπτες και οι συμμετέχοντες κάθε μέρα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε πάνω μας με τα πραγματικά δεδομένα. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς περιεχόμενο και οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν εγκαταστήσει στους υπολογιστές τους, επειδή το περιεχόμενό μας είναι δωρεάν και είναι κατάλληλο για όλους τους υπολογιστές με Windows λειτουργικό σύστημα, το οποίο είναι στην πραγματικότητα οι πιο συνηθισμένες. Συμμετοχή σε αυτή την κατάταξη με τα παιχνίδια σας και τις ψήφους σας, τόσο βαθμολογία και μοιράζονται τα παιχνίδια για τα κοινωνικά δίκτυα.

Τα καλύτερα παιχνίδια

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Διαδίκτυο είναι:

Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Μοιραστείτε το!
Delicious
Παραδοσιακά Πασιέντζα παιχνίδι ►

(Πασιέντζα)

268722 φορές έπαιξε !
3

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι φέρνει την παραδοσιακή πασιέντζα στον υπολογιστή σας. Ένα single-player παιχνίδι. Έχετε πολλές στοίβες των καρτών με ένα πρόσωπο επάνω δει κάρτα. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τις κάρτες στην κορυφή τέσσερις σωρούς, τα οποία είναι τα ταιριάζει στην τράπουλα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα και να λειτουργούν σε αύξουσα σειρά με τους αριθμούς της αξίας κάρτες, για να τελειώσει με την κάρτα του βασιλιά. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσετε όλες τις κάρτες από το παιχνίδι στις σωρούς των κορυφαίων. Αν έχετε ξεμείνει από κάρτες στην οθόνη κερδίζετε το παιχνίδι. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε τη διασκέδαση απλά ένα κομμάτι.

5 μπάλες σε μια γραμμή παιχνίδι ►

(Mπίλια)

492779 φορές έπαιξε !
6

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν μπάλες διαφόρων χρωμάτων, και θα πρέπει να κινηθούν οι μπάλες, έτσι ώστε 5 ή περισσότερες μπάλες του ιδίου χρώματος είναι συνδεδεμένοι σε μια ευθεία γραμμή, έτσι ώστε οι μπάλες θα καταστραφεί. Οι γραμμές μπορούν να είναι οριζόντια, κάθετη και διαγώνια. Μετά από κάθε κίνηση, νέες μπάλες θα διαμορφωθεί. θα χάσετε το παιχνίδι, εάν το σύνολο του σκάφους, είναι γεμάτη με μπάλες.

πασιέντζα παιχνίδι ►

(Πασιέντζα)

79104 φορές έπαιξε !
3

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι πασιέντζα φέρνει τη ζωή πίσω στον υπολογιστή σας. Για να σκοτώσουν εκείνα τα χρόνια νεκροί, ρίξτε μια πασιέντζα παιχνίδι και να ψυχαγωγηθούν. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τις κάρτες με τη σειρά. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με τους άσους, στη συνέχεια, δύο, τρεις και ούτω καθεξής. Βάλτε όλους τους αριθμούς σε τάξη και τελειώνει με τα στοιχεία της τράπουλα. Ένα παιχνίδι της διαλογής τα γράμματα από τους αριθμούς. Οι κάρτες που είναι ήδη πολλά και πρέπει να πάμε την αφαίρεση των καρτών για να πάω να δω τα φύλλα που χρειάζεστε. Ένα παιχνίδι πασιέντζα κάρτα για να παίξει μόνο στον υπολογιστή μέσω του Διαδικτύου.

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

(Xριστούγεννα)

1233301 φορές έπαιξε !
5

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ομοειδή. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα, τόσο περισσότερους πόντους θα σκοράρει με την καταστροφή του, αν έχετε αρκετούς πόντους που πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Θα πρέπει να αφαιρέσετε ομάδες από τις μπάλες με το ίδιο χρώμα και με τον τρόπο αυτό οι σφαίρες πέφτουν πάνω. Ο στόχος είναι να προσπαθήσει να εξαλείψει όλες τις μπάλες που έχετε στην οθόνη για να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Δοκιμάστε ότι οι ομάδες είναι τόσο μεγάλο όσο το δυνατόν για να κερδίσετε περισσότερους πόντους με κάθε κίνηση.

μισοφέγγαρο πασιέντζα παιχνίδι ►

(Πασιέντζα)

26305 φορές έπαιξε !
5

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι εισάγουμε ένα διαφορετικό είδος πασιέντζα. Στο κεντρικό τμήμα του διοικητικού συμβουλίου θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλη φύλλα σε αύξουσα και φθίνουσα σε κάποιους άλλους. Αλλά στα άκρα μπορεί να στοίβα χαρτιά του ίδιου χρώματος σε αύξουσα, καθώς και σε φθίνουσα, για να πάρετε τις κάρτες που χρειάζεστε για την κεντρική αναχώματα. Με αυτή την απλή πασιέντζα ξοδεύετε πολύ χρόνο διασκεδαστικό, για εκείνους τους χρόνους όταν δεν γνωρίζει απόλυτα τι να κάνει.

Crash team racing παιχνίδι ►

(Aυτοκινητα και Kούρσα)

73051 φορές έπαιξε !
7

Μια μεγάλη σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Crash Bandicoot, με ένα φλάς έκδοση του δημοφιλούς Racing Team Crash, ένα βιντεοπαιχνιδιών PlayStation από το έτος 1999. Μπορείτε να απολαύσετε τώρα τις τρελές κούρσες με Crash Bandicoot και τους φίλους του. Το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να οδηγείτε go-kart σας το καλύτερο που μπορείτε και να φτάσει στην πρώτη θέση, κερδίζοντας τους αντιπάλους σας. Αν σας αρέσει το μοτέρ και αυτοκίνητα, προτείνουμε την ιστοσελίδα: Ενοικίαση Αυτοκινήτων για τα καλύτερα αυτοκίνητα με χαμηλές τιμές.

Suduko σε διαγώνιο παιχνίδι ►

(Σουντόκου)

74417 φορές έπαιξε !
4

Συμπληρώστε τα τετράγωνα με 1 - 9 σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες: 1. Οι αριθμοί σε κάθε γραμμή ή στήλη ή διαγώνιο δεν πρέπει να επαναλάβουμε 2. Οι αριθμοί σε κάθε ομάδα 3x3 (περιβάλλεται από πυκνή γραμμές) δεν πρέπει να επαναλάβουμε

Σίμπσονς πύργος παιχνίδι ►

(Οι Σίμπσονς)

131579 φορές έπαιξε !
5

Σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι των Σίμπσονς. Έχετε να κάνετε κλικ στο ποντίκι σε μια εικόνα που έχει στο πλευρό του άλλου ίδια εικόνα για την πατήσατε. Μόλις έχετε κάνει κλικ, θα μειωθεί μια άλλη εικόνα ή ο πύργος θα πάει κάτω. Ο απώτερος στόχος είναι να μείνετε δεν οποιαδήποτε εικόνα.

Κλασικό φυσαλίδες παιχνίδι ►

(Mπίλια)

16156 φορές έπαιξε !
3

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ένα πλέγμα από μπάλες που κινούνται αργά προς τα κάτω. Θα πρέπει να πυροβολούν τις μπάλες και να τους καταστρέψουν, δημιουργώντας ομάδες των 3 ή περισσότερες μπάλες του ίδιου χρώματος. Μπάλες διαφόρων χρωμάτων, επίσης, θα πέσει κάτω αν είναι κάτω από αυτά που σας καταστρέψουν. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να πυροβολήσει τις μπάλες στον τοίχο, έτσι ώστε να αναπηδούν και καταστρέφουν άλλες μπάλες. Εάν δεν μπορεί να καταστρέψει όλες τις μπάλες πριν φτάσουν στο κάτω μέρος της οθόνης, χάνεις.

Η προσθήκη 10 έως zuma παιχνίδι ►

(Mαθηματικα)

302066 φορές έπαιξε !
1

Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν γραμμές σφαιρίδια με τους αριθμούς. Μπορείτε να πυροβολούν τις μπάλες και να προσθέσετε νέες μπάλες για τη γραμμή. Όταν οι μπάλες σας πυροβολούν και οι μπάλες δίπλα προσθέσετε έως και 10, αυτές οι μπάλες θα καταστραφεί. Μπορείτε επίσης να καταστρέψει μια ομάδα ίδιες αριθμημένες μπάλες με μόνο μία μπάλα. Όταν καταστρέψει όλες τις μπάλες μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αν οι μπάλες φθάσουν την τρύπα, τότε θα χάσει το παιχνίδι. Περιστασιακά θα υπάρχουν τα κέρματα που εμφανίζονται στην οθόνη, μπορείτε να πυροβολήσω τα κέρματα να πάρετε τα χρώματα του μπάλες ταξινομημένο για λίγο, θα είναι πολύ πιο εύκολο. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να ελέγχουν την κατεύθυνση των βολών και κάντε κλικ για να πυροβολήσεις. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος για να ανταλλάξουν μεταξύ η μπάλα να πυροβολήσουν και την επόμενη μπάλα να πυροβολήσουν.